Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek képeket olyan pasikról, akik "csúnyák", mégis bejönnek nektek? Különlegesség, kisugárzás, vagy bármi miatt.
[link] bár szerintem Alan Rickman nem csúnya, csak már öreg:)) a fiatalkori képein egészen vonzó volt, ettől függetlenül Snape-et nem rúgnám ki az ágyamból. Van valami a vonásaiban, meg a jellemében...
[link] Érdekes módon ő Rickman ellentéte, fiatalon volt "érdekes" és ahogy idősödött, úgy lett egyre vonzóbb. Szerintem most sem jóképű, de mégis azok a kék szemek...
Steve Buscemi-t nem fogom feltenni a listára, mert neki csak a pofavágásait bírom, de nem hiszem, hogy le tudnék vele feküdni. A bejövést pedig ebben mérem, ezzel próbálom elhatárolni a szimpla szimpátiától.
Gondolkozom még...
1. :D:D de lécci normálisat!
egyébként a "csúnya" alatt nem kifejezetten a csúnyát értem, hanem inkább azt, akit nem mondanátok jóképűnek, de mégis vonzódtok hozzá.
de meg tudod állapítani, hogy valaki szép vagy nem. el lehet különíteni a szépet pl. a szexitől... vagyis, én így csinálom :D
szerintem Snape sehogysem szép, viszont elég szexi. érted, nem?
Brad Pitt engem is teljesen hidegen hagy :D
egyébként ezt a szépséget így elsőre gondoltam, hogyha ránézel, akkor meg tudod állapítani. mert ha együtt éltek, akkor persze hogy egy idő után szépnek látod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!