Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?

Figyelt kérdés
Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen ő sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel (szóval elvileg még szűz), egyrészt így alakult különböző külső körülmények és tényezők miatt, másrészt nem az a fűvel-fával, hanem komolyabb, nagyon normális és nem ribanc fajta.
2011. okt. 26. 20:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, mennyi tuskó ember.. :(
2019. szept. 8. 20:45
 62/68 anonim válasza:
48%

Maga a kérdés irreleváns, a jó kérdés az lenne, amit magadtól kellene megkérdezned, hogy jó ez így nekem? Nem lehet, hogy maga a gondolkodásom alapvetően hibás? Sztem vmi nincs rendben veled, ha itt a gyakori kérdések oldalán próbálsz olyan válaszokhoz jutni, aminek a kérdése is lényegtelen.

Én sem tudom elfogadni mások gondolkodását, sem megérteni azt, ha az a saját ertekrendszeremmel szöges ellentétben áll. Maximum csak tudomásul veszem, és nem próbálom megváltoztatni.

Ettől függetlenül: a szex a testiség a szerelem pedig a lelkiség szempontjából az élet esszenciája. Az a normális, ha van, és senki és semmi más körülmény sem felelős azért, ha nincs, csakis te.

De ha téged nem zavar, akkor rendben van. Szerintem káros a túlzott erkölcsiség is, disszonanciát okoz, és boldogtalanságot. Mert a világ nem fog egyezni a saját róla alakított képeddel. A saját szerelem érzésre várni és azt feltételeként szabni a szexualitáshoz is egy amorf kissé saját magadról szóló önző direktíva. A mai világban elég lenne csak annyi, hogy: megtetszik, ezért megismered, megkedveled, megbízol benne és össze bújtok. Ehhez nem kell ribivé válni, nem kell előre beleszeretni sem. Különben a szerelem később is bekövetkezhet.

2020. jún. 18. 12:12
 63/68 anonim válasza:
35%
Hozzá kell tennem még vmit, ahhoz hogy egy ember teljes életet éljen és ne fossza meg magától az élményeket, a boldogságot, ne legyen ilyen erős feltétel a szerelem. Mert pl bele lehet szeretni olyanba is, aki nem is méltó rá, pedig azt hiszed hogy az. A szerelem nem érték központú, a hosszú távú boldog kapcsolat egyetlen pici összetevője. És ráadásul az intenzív jellege el is múlik, és átalakul szeretetté. A világunk átalakult, a szex már nem vmi cél, a szerelem beteljesedése jutalmaként, hanem a megismerés része. Annak a megismerésnek, ami során el tudjuk dönteni, hogy a másik minden testi lelki tulajdonságai megismerésével megalapozhatjuk e ezekre a közeli vagy távoli elképzeléseinket a jövőről.
2020. jún. 18. 12:35
 64/68 anonim válasza:
100%

Eléggé elkeserítő ez a hozzáállás...az általánosítások, üres, felszínes közhelyek sorozata...

Abban mérni valakinek az értékét, hogy hányszor közösült férfiakkal...jézusom.

33 éves nő...sokan azt hinnék, huszonévesről van szó, ha meglátnának néhány nőt ebből a korosztályból, maradjunk annyiban.

Vannak érzékeny(ebb) emberek, akik nem ebben az őrült tempóban haladó sodrásban, tömeg által meghatározott ideák szerint alakítják, élik az életüket.

Nem mások, idegenek elvárásai szerint. Nem fut férfiak után, nem ez az élet-célja...előbb saját magát megtalálni és felépíteni.

Úgy látszik, ez bűn :)

Hihetetlen, de előfordul, hogy olyan élethelyzetben van az ember, ami nem teszi lehetővé a párkapcsolat kialakítását. Nem mozog olyan közegben, ahol társat találna, vagy éppen ő rá találnának.

( szülőkkel él, nincs rá elég kereset, hogy elköltözzön, szükség van rá otthon, sok a családi gond, anyagiak terén a szülők is az ő támogatására szorulnak, egyetem, munkakeresés...12 órás robot után nem az az első gondolatom, hogy szeretném, ha valaki megfogdosna, hanem kimenni a levegőre és pihenni...és hopp...észre sem veszi az ember, hogy 25 elmúlt )

Lehet, hogy magamnak úgy tetszem, hogy levágatom a hajam és egész nap az erdőt járom, menhelyeknek segítek és a többi...aztán másnap szoknyát veszek fel, hosszút, mert így érzem jól magam...és nem szeretnék másnak megfelelni :)

Szex az intimitás legfelső foka, amikor a bizalom végtelen, érzelmi, testi kitárulkozás...azt gondolom, ez egy nőnek közel sem olyan egyszerű.

Fontos, hogy magabiztos légy belül..nem is tudom, hogy írjam le..

Fellökik az utcán, lekezelik, gusztustalanúl beszólogatnak, buszon történő attrocitás esetén a férfiak zöme csak elnézi a dolgot...pont volt velem ilyen...én keltem a sofőr védelmére a tömött járművön, aztán kaptam a részeg csavargótól, az üveg tőlem landolt...kínai kislány a sarokban zokogott a félelemtől...senki nem kelt a védelmemre..nem ez volt az első.

Szóval ez egy kicsit összetettebb dolog...valószínüleg én is így végzem majd, 26 évesen még egy csókban sem volt részem, mert így alakult az élet...de a legjobb, ha nem foglalkozom vele 😅

2021. jún. 22. 09:46
 65/68 anonim ***** válasza:
24%
Ideologizáld csak meg a kudarcodat! Nem tudlak sajnálni!
2021. júl. 6. 00:57
 66/68 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy még aktuális a kérdés, de szerintem semmi baj nincs vele. Sőt, ha tényleg nem találta meg még azt akivel akkor teljesen érthető és vonzó is.

Kíváncsi lennék 10 év távlatából vissza nézve mit gondolsz és mi történt azóta. Ha gondolod írj beszélgetni.

23F és én már hamarabb "elvesztettem"

2022. jan. 31. 11:57
 67/68 anonim ***** válasza:
53%

"és nem r1banc fajta"

Ennek a szónak a definíciója már maga sértő a női nem szexuális szabadságára nézve, bármilyen megengedő is az!

Beszarás ba$zki! Ha beidézem a fenti sort a kérdésből akkor:

"A válasz mezőben olyan szót vagy kifejezést használtál, ami fennakadt a trágárságszűrőn! Kérlek, távolítsd el a szövegből, és küldd el újra!"

2022. febr. 4. 18:31
 68/68 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
A sex egy fantasztikus és egészséges,persze finoman lassan de AZ, és,aki ezt nem tapasztalja meg,nem érdekel miért,az olyat tesz a testével ami bűn!
2023. dec. 6. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!