Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?

Figyelt kérdés
Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen ő sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel (szóval elvileg még szűz), egyrészt így alakult különböző külső körülmények és tényezők miatt, másrészt nem az a fűvel-fával, hanem komolyabb, nagyon normális és nem ribanc fajta.
2011. okt. 26. 20:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

22:14

Nem hinném, hogy attól lenne elcseszve egy élet, az addigi évek, hogy vki még nem bújt ágyba senkivel...

2011. okt. 26. 22:17
 32/68 anonim ***** válasza:
89%

Eleve rosszul kérdezel rá. Értékelni, megbecsülni? Egy 16 évessel csak a friss hús érzés miatt jó lefeküdni, mert maga a szex nem egy nagy élmény, ugyanis nincs tapasztalata, de az abban a korban teljesen rendben van, viszont 30 felett nem ez az igény.

A kapcsolatot is tanulni kell, hogy milyen együtt lenni, együtt élni, alkalmazkodni, kialakultak az igények és elvárások. Ennek a hiánya nem érték, hanem kifejezetten zavaró, amikor valaki érett kapcsolatot szeretne. Az érettség nem azon múlik, hogy hány éves vagy, hanem hogy együtt nősz fel a kapcsolataiddal együtt.

2011. okt. 26. 23:56
 33/68 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért gondolod, hogy nincs érettség? :o Vagy hogy képzelted, hogy aki nem volt még senkivel, az nem is érett, az nem tudna normális kapcsolatban élni? :o Elég fura válasz volt.
2011. okt. 27. 00:07
 34/68 anonim ***** válasza:
84%

Egy kapcsolat működését ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást. Az, hogy mire van igényed, akkor tud megfogalmazódni, ha már túl vagy néhány kudarcon és emiatt egyre határozottabban tudod, mit szeretnél. Ha 30 felett párt választasz, a partnered és te is már félig vagy akár teljes egészében kész van, akkor már nem próbálkozni kell meg kísérletezni, hanem egyeztetni az igényeket, ha ezek találkoznak, bele lehet vágni és így az esélyetek is jobb, mint mondjuk a 20-as évek elején.

Ha neked lenne egy helyzeted, akkor azt nem tudod saját élményből megoldani, az ösztönös reakció meg pont olyan, mint egy 16 évesé, intuitív és éretlen, vagy megkérdezel itt mindent? A 16 éves is rájött, hogy hülyén reagált, aztán 18 évesen is rájött, meg 25 és 30 évesen is, majd később 40 és 50 évesen is rájön, eddig mennyire hülye volt, de ezeket a lépéseket nem lehet átugrani. Neked ez meg fog így felelni, de a partnered ha nem kezdő, akkor ez kevés lehet neki.

2011. okt. 27. 00:44
 35/68 A kérdező kommentje:
Erre túl hosszú lenne kifejteni a választ. Maradjunk annyiban, mindig is tudtam, mit akarok és mit nem, ki az, mi az, amire vágyom és kire, mire nem. Hülye sem vagyok, sem butácska, sem puszta ösztönlény. Mindig is tudtam, mik az igényeim, de alkalmazkodni is tudok. Talán épp mindezek miatt (+ egyéb körülmények, rajtam kívülállók, de ezt itt nem részletezem) vagyok egyedül, ugyanis érzelmek nélkül nekem nem megy sem kapcsolat, sem szex, aki bejött és szerettem, az nem engem szeretett, vagy pl. aki volt, annak váratlanul vissza kellett mennie külföldre, és én meg csak azért, hogy ne legyek egyedül, nem kezdek senkivel...
2011. okt. 27. 01:00
 36/68 anonim ***** válasza:
81%

Ez azért így más, ha eleve azért nem mentél bele egy kapcsolatba sem, mert megvoltak a határozott igényeid és ez nem egyezett a másikéval, akkor tekints el attól, amit írtam.

A legtöbb ember naivan kezdi vagy valami álomszerű képzelgéssel és mire megfogalmazódik benne, mit is akar, túl van 2-3 kapcsolaton és emiatt lazább is, könnyebben megy bele a következőbe (persze van, hogy pont nem).

Az a baj, hogy szerintem másnak is rögtön az jutna eszébe, ha csak annyit tud, hogy 33 éves és szűz, hogy valami bajod van, önértékelési zavarod, rettegés a szextől vagy kötődési gondok, de szinte biztos nem arra fog gondolni, hogy túlságosan tudod, mit akarsz és nem éred be kevesebbel, mivel az előbbi gyakori, a te nézőpontodról most hallok először. Talán érdemes lenne ezt az információt akkor megosztani azzal, akit partnerednek szeretnél, amikor már más tekintetben megismert, kevésbé ijeszted el és ha lesz is kérdése, őszintébben tudtok beszélni erről.

2011. okt. 27. 01:10
 37/68 A kérdező kommentje:

Hát, bajom az nincs, önmagammal is tisztában vagyok, szerintem míg fiatalabb voltam, már akkor is túl éretten gondolkodtam, s nem úgy, mint sokan, hogy egyik kalandból a másikba, aztán majd lesz valami - na ez az, amire én képtelen vagyok.

Az a baj, hogy az emberek hajlamosak túl hamar ítélkezni a másik felett, amikor még nem is ismerik...

Na de, nem ezek voltak a kérdések, hanem... amit már leírtam, címsorban olvashatod.

2011. okt. 27. 01:36
 38/68 anonim ***** válasza:
57%
A kérdésre válaszolva, ha nem tudom hozzá a hátteret, kénytelen vagyok abból kiindulni, ami a valószínű, tehát hogy valami nincs rendben veled, és akármennyire szimpatikus vagy vagy tetszel külsőre, messziről elkerülnélek, mert halálra ítélnem magamban a közös jövőnket. Több kudarccal a hátam mögött már próbálnék biztosra menni, tudom, hogy lehetetlen, de akkor bukjon el a kapcsolat olyasmin, amit nem tudok előre.
2011. okt. 27. 02:42
 39/68 anonim ***** válasza:
63%

tegnap 22:16

Ha a szerelemért voltál oda akkor sem tettél érte semmit sem!

tegnap 22:17

Ezt csak addig hiszed amíg nem lesz néhány oltári jó kefélős éjszakád! Ott fogsz rájönni h mit vesztettél eddig és azt a kihagyott kb 15 évet már senki sem tudja visszaadni neked!!!

ma 00:07

Talán azért nincs meg az érettség mivel még nem volt kapcsolatod! Az pedig nem olyan amit a nőklapjából meg lehet tanulni!

Te majd 40 körül fogod megtanulni amit más 20 évesen! Hidd el hogy ami egy kapcsolatban előjön arra nem lehet felkészülni!!!!

ma 01:00

Ha nincs itthon hamburger akkor inkább éhen halok.... :D

2011. okt. 27. 09:00
 40/68 A kérdező kommentje:
Micsoda hülyeségeket képesek egyesek írni azon az alapon, hogy azt hiszik, ők mindentudók és csak nekik lehet igazuk :D. ... Csak éppen minden ember más és vannak, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők, ám szerintük az efféle más emberek hülyék - az ilyenek nem érdekelnek, hidegen hagy a sértegetésük és egyéb dolgaik is :).
2011. okt. 27. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!