Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?
A gondolkodás mindenképp riasztó a számomra, mivel ez a ribanc szóval való dobálózás inkább csak mentegetőzés önigazolás, és amúgy is hülyeség! Egy egészséges izgalmas nő legalább 40%-ban ribi! Annyi kell!
A csaj tudta h mi kell neki de túl gyáva volt megtenni, inkább nyugtatgatta magát hogy ez milyen szép és erkölcsös. Na persze. Inkább hülyeség. Szóval szerintem a csaj nem cselekszik intelligensen. Egy ilyen száraz fapic,sától nem sok izgalmat remélnék. Ráadásul azért 33 éves korára már egy kis tudást elvárna az ember, és ezt nullkilóméteresen ne remélje senki.
Én azt érezném h ez a csaj meg akar fogni, nem ugyanazt jelenti számára a szex és a szexuális szabadság mint nekem, így biztos h nem lenne vele zökkenőmentes a kapcsolat.
Ez a nő vagy nagyon konzervatív neveltetésben részesült, vagy valami rossz tapasztalata a férfiakkal. Túl nagy ügyet csinál a szexből, hatalmasat fog csalódni az életben...
Ismertem egy ilyen nőt, aki 30 felett volt és szerintem még szűz volt. Nem Nyíregyházáról vagy véletlenül?
...vagy körülötte csináltak ügyet belőle.
Nem, nem onnan, nehogy azt hidd, hogy csak egy ilyen van az országban :)
Á neeeemmmm Béla nem volt.... asszem Géza sem...
De Béla biztos nem, bár kalyak így hivják a postást XD
Kicsit eltertunk az alapkerdestol, a lenyeg itt az, hogy hogy reagalna arra egy ferfi, ha egy 33 eves szuz novel hozza ossze az elet... nos, en magam meg nem voltam soha szerelmes, de valahogy ugy kepzelem el a dolgot, hogy ha valakibe nagyon, de nagyon beleszeret az ember, akkor alig varja, hogy vele lehessen es beteljesuljon az a szerelem! Ilyenkor nem hiszem, hogy a szuzesseg barmifele komolyabb akadalyt jelentene, maximum meglepettseget valtana ki, mert ebben a korban ez mar nem tul gyakori, de nem hinnem, hogy szakitook lenne belole.
Szoval ha szerelemrol van szo, akkor ez nem hiszem, hogy hatalmas problemat jelentene, de ha valaki itt volt mar nagyon szerelmes, akkor kerem, erositse meg, hogy valahogy tenyleg igy mukodik a dolog!
Egybként nekem is úgy tűnt, h kicsit agresszív vagy, ha már így megkérded, s szerintem ezt nem csak én érzékelgettem, mert a mondataidban tisztán érződik, h nem vagy épp nyugodt, már csak azért is, mert én semmi bántót nem mondtam csak saját véleményt te meg nekem is ugrottál, de számítottam erre az előző válaszaidat olvasva.
Egybként ezért sem jó, ha az ember nem szexel sokáig, frusztrációt okoz... :D
21:51
Azért reagáltam rád így, mert előtte alaptalanul vádaskodtál irányomban... Ennyi. A többi mögé meg te láttál bele olyat, ami nincs. Én csak kérdeztem, érdeklődtem a válaszolóktól.
azt hittem nincs 20 éven felüli nő, hmm tévedtem
de elcseszni 33 évet szex nélkül? Gyanús leszel, majd ha vki megtudja, asszexnek néznek majd:D És ez logikus is hogy annak néznek.
f18
22:10
Mert csak olyannal szeretkezne, akit szívvel-lélekkel szeret, szerelmes belé, s a másiknál is ezt érzi, a testiségbe csak ilyennel menne bele, érzelmek nélkül nem tudna, és mert pl. akit szeretett, az nem őt szerette, vagy éppen elköltözött, s azért is, mert csak amiatt, hogy ne legyen egyedül, nem megy bele mindenféle kapcsolatba vagy kalandba, és mert ő sem szeretné, ha hülyítenék, ezért ő sem szédít hiába senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!