Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tapasztalatok alapján mi az élvezetesebb, egy szűz lánnyal lefeküdni, vagy egy tapasztalt nővel csinálni? És hölgyek, ti értékelitek egy fiún, ha még ártatlan, vagy egyértelműen a tapasztalt férfi a jobb?
(L/17)
Tapasztalt férfi a jobb ;)
37/N
Én is jobban kedvelem a tapasztal férfiakat, bár ha nem kapnak a kezdők is esélyt, akkor lassan kihalnak a profik... És jobb nem is belegondolni.
most ide mindenki olyan választ fog írni, amit átélt..aki még nem volt szűz fiúval/lánnyal az leszólja őket, és a tapasztaltat helyezi előnybe és fordítva is működik a dolog. :)
személyszerint , mikor sorra került nálam a szüzesség elvesztése, azon a napon vesztette el a barátom is, tehát velem, mindkettem szűzek voltunk és nagyon szerelmesek :) aztán szépen összekovácsolódtunk az ágyban :) a mai napig kovácsoljuk egymást:)
igazából persze, hogy ügyesebb az, aki már nem szűz az ágyban, a kezdeti bénázások szóba sem jönnek egy tapasztalt nőnél/férfinál...a szüzességnek megvan a maga szépsége :) akárcsak a tapasztalt szexnek is.
szerintem az a lényeg, hogy szeresd azt, akivel szeretkezel(!), ha meg csak szex, akkor meg pendüljetek egy húron.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!