Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?
Hát én nem is tudom mit feleljek...
Szerintem ha egy férfi szeret egy nőt nem fogja azért elhagyni mert tapasztalatlan ilyen téren legyen akárhányéves is
Én ismerek olyat aki 43 éves (!) és még mindig szűz
Miasztémiás ami egy olyan betegség ami az izmok gyengeségével jár de ez nem akadályozza őt se munkában se más tevékenységben
Csak az a gondja hogy sosem volt idelye párkapcsolatra mert mindig dolgozott és az édesanyjának segített
Szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki szűz csak lehet hogy egy gyerekkori trauma miatt ilyen szerintem mindenki akkor veszíti el amikor készen áll rá megfelelő párt talált vagy csak felkészült rá
52es, tökéletesen egyetértek veled. Próbáltam privátot írni, de nem engedte. Szóval ha még erre jársz (évek múlva is akár), lécci írj rám!! :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!