Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy van férfi akivel szexelek, de nem járunk? Akkor csak szeretője vagyok?
Teljesen átérzem a helyzetedet. Ugyanilyen kapcsolatban vagyok egy férfivel. Én 19 Ő 32 éves.
Úgy mentem bele ebbe az egész szexkapcsolatba, hogy én nagyon szerelmes voltam, gondolom Ő ezt látta rajtam...bepróbálkozott megcsókolt, simogatott ..én azt hittem, hogy járni akar velem és hogy Ő is érez valamit.
Annyira boldog voltam, szószerint sírtam az örömtől...erre közölte, hogy mi "csak játszunk" néha-néha egymással. Borzasztó volt ezt végighallgatni, emlékszem minden egyes pillanatra, amikor mondta, hogy mi csak barátok vagyunk.
Belementem ebbe az egészbe, azt gondoltam majd meg fog szeretni, néhányszor éreztem, sőt..biztos voltam benne, hogy Ő is szeret.
Aztán jött a nagy pofon, végighallgattam, ahogy "csak egy ismerős csaj"-nak nevezett a barátai előtt. Ekkor jöttem rá.. még csak barátok sem vagyunk.
1 éve megy az a dolog, most kezdek belőle kiszállni, egyszerűen olyan érzés volt, mintha be lettem volna kábítva (persze nem szó szerint), nem vettem észre vagy inkább nem AKARTAM észrevenni, hogy egy senki vagyok számára.
Még mindig nagyon fáj ez az egész... néha úgyérzem a szívem szakad meg :'( és nem tudom mikor lesz jobb...még mindig reménykedek a szívem mélyén abban, hogy szeret.. de hát én már csak ilyen naiv hü.lye vagyok :(
Ne haragudj, hogy hosszú lett, de jólesett kiírni magamból egy kis részét :)
Kívánok Neked minden jót! puszi :)
De most a szüleid tudjak, hogy mégis kivel jàrsz?
En a helyedben elmondanàm nekik, talàn ök hatàssal lennének ràd.
Nem téged hibàztatlak, hanem ezt a f@szit,amiért szivtelen és kihasznàlja, hogy te szerelemes vagy belé.
Tudod, ha kilépsz ebbõl a kapcsolatból meglàtod, hogy sokkal boldogabb fogsz lenni.
Hiszen elsõ férfi az életedben, honnan tudnàd, hogy milyen azzal aki egykorù veled.
Lépj ki,add meg magadnak azt a méltósàgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!