Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy van férfi akivel szexelek, de nem járunk? Akkor csak szeretője vagyok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 16:36
11/47 A kérdező kommentje:
De ez miért ingyen ribancság? Én szeretem Őt.
2011. okt. 22. 16:44
12/47 anonim válasza:
szerintem meg inkább szexkapcsolatnak hívják. nekem is volt (van? per pillanat nincs, de ha közel lenne- ugyanaz az ember- akkor lenne, már majdnem 15 éve megy ez).
fel nem vállalt, mással nem szexeltem, viszont eljártunk ide-oda, beültünk kávézóba, voltak randik, mentünk strandra. de ezeken a "randikon" csak úgy viselkedtünk, mint két barát, a külvilág felé nem volt semmi utalás, hogy mi szoktunk mást is csinálni, se csók, se kézfogás, se semmi. titokban szex volt.
13/47 anonim válasza:
Es õ szeret téged, és miért titokban és szobàban?
Hàny éves vagy és hàny éves a parafadugód?
14/47 A kérdező kommentje:
16:47-nak. Szintén ez van velem is... Csak 20 évesen nem igen jó, egy 37 éves független férfi szeretője lenni
2011. okt. 22. 16:49
15/47 A kérdező kommentje:
20 vagy, Ő 37
16/47 A kérdező kommentje:
*vagyok
17/47 anonim válasza:
azt hogy csináltok mást is azt úgy értettem hogy néha elmentek sétálni vagy vacsorázni stb... ha annyiból áll a kapcsolatotok hogy felvisz szobára, de azért beszélgettek egyet kefélés előtt és esetleg utána is, azt nem nevezném szeretői kapcsolatnak inkább "dugótársnak"
18/47 A kérdező kommentje:
Nem csak szex van, elmegyünk máshova is. De mint ahogy egyik válaszoló is írta, külvilág felé nem mutatunk ki semmit. Még egy puszit sem ad nyílvános helyen.
2011. okt. 22. 16:51
19/47 anonim válasza:
komolyan kérdeztem hogy sikerült összeismerkednetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!