Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy van férfi akivel szexelek, de nem járunk? Akkor csak szeretője vagyok?
17:01
Annyi ideje csak távkapcsolatotok van? Időnként találkoztok (mennyi időnként??) a többi meg net-en zajlik? Ez hihetetlen, ennyi ideig...
intim haver
olyan hogy csak haverok vagytok de csókolóztok szex-eltek.
nyugi majd meg szokod
Sajnàlhatod, hogy ennek a pasinak adtad elõször oda magadat. Nehogy majd egy lelkiekben megtört kislànyt csinàljon belõled.
Talàn azért nem vàllal fel nyilvànossàg elõtt, mert érzi a 17 év korkülönbséget.
Neked kell lépned és keressél a korodhoz valók közül. Komolyan sajnàllak téged.
17.06
nem, mint mondtam, 22 évesen kezdődött. de nem volt igazi kapcsolat. egy városból valók vagyunk, ő ugyan közben fővárosi lett, de gyakran járt haza, találkozgattunk is. én kijöttem külföldre, itt vagyok hat éve, közben szintén találkoztunk párszor. volt, hogy direkt, megbeszélve, volt, hogy véletlenül. neki úgy általában volt közben hivatalos barátnője is, meg egy csomó egyéb nője, néha nekem is barát. akkor nem történt semmi. igazából nincs kapcsolatunk, soha nem is volt, csak barátság, meg szex...igen, bonyolult:)
Csak mert néha elmentek ide-oda, az még nem kapcsolat.
Ha ő is ilyen fiatal lenne, mint te, akkor kapcsolatnak is nevezhetnénk, erre mondják, hogy jártok.
De az ő korában nincs már ilyesmi, szexpartnerek vagytok, ennyi.
Jézusom, 20-évesen közel megduplázod az életkort, akivel együtt vagy???De egy kapcsolat, nem csak testi kapcsolat!
Nincs lelked, vagy hogy van ez? Bennem sokszor nagy a plátói szerelem, de akkor is, nem azon foszforeszkál az agyam, hogy milyen jó lenne vele szexelni.....
Egy művészlélek közel 20 /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!