Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, hogy van férfi akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy van férfi akivel szexelek, de nem járunk? Akkor csak szeretője vagyok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 16:36
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:

17:01

Annyi ideje csak távkapcsolatotok van? Időnként találkoztok (mennyi időnként??) a többi meg net-en zajlik? Ez hihetetlen, ennyi ideig...

2011. okt. 22. 17:06
 32/47 anonim ***** válasza:
nem igazán...pedig többezer kilométerre vagyok most tőle. na de ha találkozunk, és kettesben vagyunk...már fel is adtam, hogy ezen gondolkodjak, nyilván, ha van valakim, akkor nincs köztünk semmi. ha nincs, és találkozunk, akkor viszont van. igazából jól elvagyunk, azt sosem értettem, miért nem vállal, meg is kérdeztem, de nem igazán volt rá érthető válasz. nem is érdekel már, 15 év után már feladtam, hogy gondolkodjak rajta. érzelmeket már nem keverek bele. max. barátiakat.
2011. okt. 22. 17:07
 33/47 anonim ***** válasza:

intim haver

olyan hogy csak haverok vagytok de csókolóztok szex-eltek.

nyugi majd meg szokod

2011. okt. 22. 17:07
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Sajnàlhatod, hogy ennek a pasinak adtad elõször oda magadat. Nehogy majd egy lelkiekben megtört kislànyt csinàljon belõled.

Talàn azért nem vàllal fel nyilvànossàg elõtt, mert érzi a 17 év korkülönbséget.

Neked kell lépned és keressél a korodhoz valók közül. Komolyan sajnàllak téged.

2011. okt. 22. 17:12
 35/47 anonim ***** válasza:

17.06

nem, mint mondtam, 22 évesen kezdődött. de nem volt igazi kapcsolat. egy városból valók vagyunk, ő ugyan közben fővárosi lett, de gyakran járt haza, találkozgattunk is. én kijöttem külföldre, itt vagyok hat éve, közben szintén találkoztunk párszor. volt, hogy direkt, megbeszélve, volt, hogy véletlenül. neki úgy általában volt közben hivatalos barátnője is, meg egy csomó egyéb nője, néha nekem is barát. akkor nem történt semmi. igazából nincs kapcsolatunk, soha nem is volt, csak barátság, meg szex...igen, bonyolult:)

2011. okt. 22. 17:17
 36/47 anonim ***** válasza:

Csak mert néha elmentek ide-oda, az még nem kapcsolat.

Ha ő is ilyen fiatal lenne, mint te, akkor kapcsolatnak is nevezhetnénk, erre mondják, hogy jártok.

De az ő korában nincs már ilyesmi, szexpartnerek vagytok, ennyi.

2011. okt. 22. 17:17
 37/47 anonim ***** válasza:
Ha ő független, akkor nem a szeretője vagy.
2011. okt. 22. 17:18
 38/47 anonim ***** válasza:

Jézusom, 20-évesen közel megduplázod az életkort, akivel együtt vagy???De egy kapcsolat, nem csak testi kapcsolat!

Nincs lelked, vagy hogy van ez? Bennem sokszor nagy a plátói szerelem, de akkor is, nem azon foszforeszkál az agyam, hogy milyen jó lenne vele szexelni.....

Egy művészlélek közel 20 /F

2011. okt. 22. 17:18
 39/47 anonim ***** válasza:
Ha szertő lennék, akkor fontos lennél neki, és költene is rád néha napján. De ha csak megdug és annyi, akkor a külön bejáratú ribanca vagy, akárhogy is szépítjük.
2011. okt. 22. 17:42
 40/47 mus musculus ***** válasza:
Tökmindegy minek nevezzük, én is szinte már sajnállak. Te csak egy szexuális eszköz vagy a szemében, egy pótlék, amit bármikor lecserélhet egy "jobbra". Oké, néha elmegy veled ide-oda, de ez nem jelent túl sok mindent. A helyedben én kiszállnék egyből, bármilyen fájdalmas is perpillanat. Hallgass kicsit az agyad racionális felére (vagy ahogy mondani szokás, 'az eszedre - a szíved helyett').
2011. okt. 22. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!