Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, hogy van férfi akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy van férfi akivel szexelek, de nem járunk? Akkor csak szeretője vagyok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 16:36
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Kávézóban ismertük meg egymást. Aztán találkoztunk egyszer-kétszer, s utána már a hálószobájában kötöttem ki.
2011. okt. 22. 16:53
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen a "szerető" az jó szó. Da azt is lehet mondani, hogy nincs köztetek semmi.
2011. okt. 22. 16:54
 23/47 anonim ***** válasza:
90%

Ezt nem értem és te miért hagyod igy kihasznàlni magadat. Biztos vagy te abban, hogy független?

Ne haragudjàl, de ez tényleg csak testi kapcsolatot akar tõled ingyenesen. Vagy fizet neked?

2011. okt. 22. 16:54
 24/47 anonim ***** válasza:
90%

Másra nem vagy neki jó, csak arra.

Nem becsül semmire, be sem mutat a barátainak, még arra sem méltat.

Arra sem vagy szerinte elég jó, hogy az utcán, presszóban, moziban stb. helyeken együtt mutatkozzon veled.

Én biztosan nem foglalkoznék vele. (Ezek alapján az sem biztos, hogy független, csak alkalmi dugótársnak használ)

2011. okt. 22. 16:55
 25/47 anonim válasza:
héhaver-nak: kérlek segíts, akkor is dugótárs, ha a néhai szexen kívül állandóan telefonon, skyp-on stb. beszélgettek, amikor csak idő van rá? Ezt akár a találkozási lehetőségek kárára is, mert az nem nagyon megoldható, így inkább a beszélgetésekre korlátozódik a kapcsolat?
2011. okt. 22. 16:55
 26/47 anonim ***** válasza:

Ha szofisztikáltan akarom kifejezni magam, akkor igen, a szeretője vagy.

Nem irigyellek, borzalmasan megalázó szerep ez, de változtatni csak te tudsz rajta, ha akarsz. Ha mégsem akarsz, akkor egyedül neked kell viselni ennek a lelki terheit.

2011. okt. 22. 16:56
 27/47 A kérdező kommentje:
Független az fix. De mutatkozik velem, mert néha eljárunk sétálni, meg moziba. Csak úgy mint két barát.
2011. okt. 22. 16:56
 28/47 A kérdező kommentje:
Nem tudok változtatni, mert szeretem. Ő az első férfi életemben. S vagyok olyan naív, hogy azt hiszem egyszer szeretni fog...
2011. okt. 22. 16:57
 29/47 anonim ***** válasza:

én vagyok a 16.47-es.

nem fog szeretni...én ezt 15 éve játszom az illetővel... most 36 évesek vagyunk, 22 évesen kezdődött. én szerettem őt. neki mindig volt "hivatalos" barátnő,meg egy csomó olyan, mint én. ja,mi is beszélgetünk neten is (messze van,külföldön lakom), és ha otthon találkozunk, szintén.

2011. okt. 22. 17:01
 30/47 A kérdező kommentje:

17:01-nak

Értem, de vhogy Te sem tudsz elszakadni tőle?

2011. okt. 22. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!