Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!
Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.
Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.
A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.
A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.
Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.
Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?
A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.
Amíg szerelmes a barátnőd, semmit nem tehetsz.
18 évesen azt hiszi, hogy majd ez a pasi otthagyja a családját érte.
Mindig ez van, az üres illúzió.
Hatalmasat fog csalódni, akkor állj majd mellette.(egyébként itt nem csak a barátnőd a hibás, hanem a férfi. Nem kötelező neki megcsalni a felségét!!)
Szerintem is hagyd.. Csodás legjobb barátnője van.. mondhatom.
Kár, h nem Te vagy az, akire hallgat. :(
Majd egy nap rádöbben, mit művelt.
Az ilyen férfiakat máglyán égetném el komolyan..:@ Undorító!!
Az a baj, hogy a legjobb barátnője támogatja... :S Mert szerinte ez nem akkora bűn...
Mert hogy milyen jóképű meg kedves a pasi. Tényleg jól néz ki, ezt aláírom.
De mondtam a lánynak, hogy képzelje magát a feleség helyébe.
Fel kell vázolni előtte, hogy egy nős férfivel van együtt. Ez pedig erkölcsileg a béke feneke alá minősíti őt. Azzal is érvelj, hogy mivel "gyorsan terjednek a hírek" rossz véleménnyel lesznek róla, és csúnya jelzőket aggatnak majd rá. Továbbá ő sem örülne neki, ha a férje, barátja titkos viszonyt folytatna egy másik (és fiatalabb) nővel. Amúgy pedig egy családot tesz tönkre a viselkedésével, mivel ez úgyis ki fog ütközni jobban, és a gyerek bánja majd meg.
Egyébként ha én lennék olyan helyzetben mint te, megmondanám a barátnőmnek, hogy megérdemli, hogy megtépjék. Ahelyett, hogy keresne egy egyedülálló, normális pasit, az kell neki, aki már másé.
Én azt mondom, hagyd hogy a saját kárán tanuljon. Tépje is meg a feleség, de úgy rendesen azt a lányt.
Aki nem tiszteli más ember életét, családját, gyermekét, és akibe csepp erkölcs nem szorult, az megérdemli, hogy meg legyen szaggatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!