Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan óvjam meg a barátnőmet?...

Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.

Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.

A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.

A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.

Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.

Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?

A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.

2010. júl. 16. 11:46
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Amíg szerelmes a barátnőd, semmit nem tehetsz.

18 évesen azt hiszi, hogy majd ez a pasi otthagyja a családját érte.

Mindig ez van, az üres illúzió.

Hatalmasat fog csalódni, akkor állj majd mellette.(egyébként itt nem csak a barátnőd a hibás, hanem a férfi. Nem kötelező neki megcsalni a felségét!!)

2010. júl. 16. 11:50
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit!! Had tanuljon a maga kárán.
2010. júl. 16. 11:51
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Majd csak akkor álj oda ha baj van addig ne előző voltam.
2010. júl. 16. 11:51
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél hibás nem csak a barátnőd, mond neki, hogy te figyelmeztetted de mivel látod, hogy hajthatatlan nem nyaggatod tovább majd ha ennek vége lesz akárhogyan is te fogsz tanulni a saját károdon és te fogsz oda jönni hozzám, hogy igazad volt..
2010. júl. 16. 11:52
 5/46 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is hagyd.. Csodás legjobb barátnője van.. mondhatom.

Kár, h nem Te vagy az, akire hallgat. :(

Majd egy nap rádöbben, mit művelt.

Az ilyen férfiakat máglyán égetném el komolyan..:@ Undorító!!

2010. júl. 16. 11:53
 6/46 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a legjobb barátnője támogatja... :S Mert szerinte ez nem akkora bűn...

Mert hogy milyen jóképű meg kedves a pasi. Tényleg jól néz ki, ezt aláírom.

De mondtam a lánynak, hogy képzelje magát a feleség helyébe.

7/46 anonim ***** válasza:
89%

Fel kell vázolni előtte, hogy egy nős férfivel van együtt. Ez pedig erkölcsileg a béke feneke alá minősíti őt. Azzal is érvelj, hogy mivel "gyorsan terjednek a hírek" rossz véleménnyel lesznek róla, és csúnya jelzőket aggatnak majd rá. Továbbá ő sem örülne neki, ha a férje, barátja titkos viszonyt folytatna egy másik (és fiatalabb) nővel. Amúgy pedig egy családot tesz tönkre a viselkedésével, mivel ez úgyis ki fog ütközni jobban, és a gyerek bánja majd meg.

Egyébként ha én lennék olyan helyzetben mint te, megmondanám a barátnőmnek, hogy megérdemli, hogy megtépjék. Ahelyett, hogy keresne egy egyedülálló, normális pasit, az kell neki, aki már másé.

8/46 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy a barátnődnek nem ég a pofája, hogy valakinek a szeretője? Meg mobil meg miegymás. Az ilyenekből lesz később az eltartott ribxi, mert most megérzik a filingjét. A csávó meg büszke magára, hogy kurxogat egy fiatal pipit. Gondolom válallkozó, azoknak mindig bejönnek ezek a csajok. de meg is érdemli hüle pixcsa. remélem megxívja már ne is haragudj.
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok mindent tenni nem tudsz. Szerelmes 18 évesnek beszélhetsz, amennyit akarsz, úgyse fog vele törődni. Előbb-utóbb lebuknak, kissé összetörik lelkileg, esetleg meg is tépik, és akkor fogsz tudni vele beszélni, de akkor se azzal rohand le, hogy ugyemgmondtamelőre.
 10/46 anonim ***** válasza:
59%

Én azt mondom, hagyd hogy a saját kárán tanuljon. Tépje is meg a feleség, de úgy rendesen azt a lányt.

Aki nem tiszteli más ember életét, családját, gyermekét, és akibe csepp erkölcs nem szorult, az megérdemli, hogy meg legyen szaggatva.

2010. júl. 16. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!