Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan óvjam meg a barátnőmet?...

Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.

Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.

A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.

A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.

Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.

Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?

A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.

2010. júl. 16. 11:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
84%
Na jó a csávótól sem szép nem azt mondjuk, csak azért tizennyolc évesen legyen már esze a kisasszonynak is. Ez a baj látjátok? tizennyolc van egy csomó korabeli ő meg egy nála tizenegynéhány évvel idősebbe " szeret bele" Mi férfiak meg majd csodálkozunk ha pedofilokká válunk mert csak a fiatalnak kellünk. Azért érdemes ezt lekövetni hova vezetne ha mindenki így gondolkodna.
2010. júl. 16. 12:28
 32/46 anonim ***** válasza:
79%
És ha a szülei megkérdezik honnan van a telefon,mit mond?Vagy majd rejtegeti?
2010. júl. 16. 12:29
 33/46 A kérdező kommentje:
Nem akarom lebuktatni.
2010. júl. 16. 12:30
 34/46 A kérdező kommentje:
Vagy rejtegeti vagy hazudik valamit. Hogy kölcsön kapta vkitől...
2010. júl. 16. 12:30
 35/46 anonim ***** válasza:
72%
Mondja azt, hogy megdolgozott érte. Mondjuk még nem mint kideült, de meglesz az is neféljetek. :P Hát nem irigylem. Ha lesz gyerekem és ezt megtudnám ha addig nem is tettem, lekevernék neki egy olyan büdös pofont, hogy a kontaklecséje kirepülne. Mert lesz neki szerintem. :)
2010. júl. 16. 12:33
 36/46 anonim ***** válasza:
67%

Pedig igen is le kellene öket buktatni......A barátnödnek is lehetne annyi esze,hogy nös férfival nem kezd!!!!

Szerelmes gyerek,ne hibáztassátok"Hát akár 18 akár nem nem kellett volna ebbe beállnia.

A férfi pedig megérdemelné,hogy a felesége megtudja,mert a kiscsaj után úgy is jönni fog a következö-Sajnálom az anyukát......

Èppen 2 hete tudtam meg,hogy a barátnöm is szétrobbantott egy házasságot.... :(Hát megmondtam neki a véleményem....Ès még neki áll feljebb....Még jó,hogy messze lakunk egymástól.

Ez egyszerüen gerinctelen mindkét fe´l részéröl.

2010. júl. 16. 12:35
 37/46 A kérdező kommentje:
Szerintem az anyját nem is nagyon érdekli.
2010. júl. 16. 12:39
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
az én legjobb barátnőm is ilyen helyzetben van,annyi különbséggel hogy több mint 1éve együtt vannak a pasival,és a pasinak már 20éves lánya van!én nem buktatom le őket,mert szeretik egymást,még ha tudják is h soha nem lehet "teljes értékű" a kapcsolatuk!
2010. júl. 16. 12:41
 39/46 anonim ***** válasza:
92%
Istenem,barátnődet jól becsapják,illúziot kerget,sose hagyja el a biztos háteret a pasi,csak sz*x kell,a feleség meg hiába tépi meg,akkor majd nem tart szeretőt a férje azt hiszi,ugyan már ez is csak illuzió.ha egy férj férlelép sose a harmadik a hibás,a férjnek hiányzik vmi amit a szeretőtol kap meg,engem is csaltak már meg és velem is csaltak már egyik se jo helyzet,de a sose a 3 személy a felelős,hanem ők ketten.
2010. júl. 16. 13:05
 40/46 anonim ***** válasza:
Egyszer figyelmeztesd, a többi az ő dolga.
2010. júl. 16. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!