Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!
Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.
Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.
A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.
A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.
Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.
Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?
A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.
Pedig igen is le kellene öket buktatni......A barátnödnek is lehetne annyi esze,hogy nös férfival nem kezd!!!!
Szerelmes gyerek,ne hibáztassátok"Hát akár 18 akár nem nem kellett volna ebbe beállnia.
A férfi pedig megérdemelné,hogy a felesége megtudja,mert a kiscsaj után úgy is jönni fog a következö-Sajnálom az anyukát......
Èppen 2 hete tudtam meg,hogy a barátnöm is szétrobbantott egy házasságot.... :(Hát megmondtam neki a véleményem....Ès még neki áll feljebb....Még jó,hogy messze lakunk egymástól.
Ez egyszerüen gerinctelen mindkét fe´l részéröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!