Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!
Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.
Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.
A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.
A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.
Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.
Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?
A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.
Bármit teszel, csak a maga kárán fog tanulni. Egy dolgot tehetsz, amikor már csalódott, mellette állsz és összevakarod. Mivel 18, azt csinál, amit akar.
Ha 17 lenne, azt mondanám, kötelességed szólni a szüleinek.
És még egy: SOSEM a szerető a hibás. Jó kapcsolatba nem lehet belepiszkítani, a hűség pedig döntés kérdése. (Az csak duma, hogy "elcsábított, férfi vagyok, nem tudtam ellenállni". Egyszerűen nem akart, csak nőknek könnyebb ezt bevenni és mást hibáztatni, mint beismerni, hogy szar volt a kapcsolat, csak vagy nem vették észre, ami az ő hibájuk, vagy nem csináltak semmit, ami szintén az ő hibájuk - meg a pasié, természetesen -, nem a szeretőjé.)
És még egy, ezt a barátnődnek: a szeretőből SOHA nem lesz barátnő vagy feleség. Ezért szerető. Ha netán válnak, ő akkor is szerető marad, amíg a pasi nem talál új barátnőt. De nem ő lesz, az fix. A szeretőért nem hagynak el feleséget, max. lebuknak és kirúgják őket, és mivel nincs hova menniük, a szeretőhöz mennek, amíg nem találnak jobbat.
Ha valaki igazán el akarná hagyni érte a családját, akkor előbb elhagyná, mert nem akarná őt ilyen megalázó szerepte kényszeríteni, mert tisztelné és szeretné. A szertőt nem tisztelik, nem szeretik... megvásárolják (pl. telefonnal, ígéretekkel) és megdugják. Majd eldobják, mondván, hogy ribanc.
Még nem volt köztük testi kapcsolat.
A férfi azzal hitegeti a barátnőmet, hogy "ő is kezd szerelmes lenni!". Na persze..:/
Szerintem ez a legrosszabb, amit tehetsz, hogy "majd akkor jöhetsz sírni", mert ezzel csak magad ellen fordítod. Próbálj meg minnél többet beszélgetni vele, de ne ilyen faggatásszerűen.
Azzal kellene tisztába kerülnie, hogy semmit nem várhat ettől a kapcsolattól.
Kérdezd meg esetleg arról, hogy mit gondol, hogy lesz a jövő, a férfi elhagyja-e majd a családját, mit gondol arról, hogy a feleségnek ez milyen stb.
De maradj mellette, ha látod, hogy idegesíti ez a téma, akkor gyorsan válts. Az lenne a jó, ha ő maga ismerné fel, hogy ez így enm oké.
De ne ítéld el. Maradj mellette, majd akkor is, amikor vége lesz. Most semit sem tehetsz.
Komolyan én szégyellem magam helyette...:S
Még azt is átgondolom, hogy köszönjek-e egy nős férfinek, nem ám hogy a szeretője legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!