Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!
Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.
Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.
A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.
A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.
Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.
Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?
A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.
A barátnőd helyében gondolkodnék, és nem azért, mert félnék a feleségtől. Azért hagynám a pasit el, mert ez csak egy kis kaland, sőt, még meg is próbálnám rábeszélni a pasit, hogy beszélje meg a feleségével, miért nem működik a házasságuk.
Én elvből nem kezdenék már kapcsolatban lévő, és házas, családos emberrel. Ez tartás kérdése.
Szia:)
Mi lett végül? Sikerült észhez téríteni a bnődet vagy lefeküdt végül a pasival? Vagy már megtépte a feleség?:S Remélem jó irányba terelődtek a dolgok:)
Szia.
Sajnos nemtudom, mert a barátnőm hirtelen "nem ér rá" találkozni.
De szerintem még mindig együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!