Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan óvjam meg a barátnőmet?...

Hogyan óvjam meg a barátnőmet? Egy nős férfi szeretője lett!

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves barátnőm, aki összejött egy 31 éves, házas férfivel, akinek kb 1 éves gyereke van.

Kb. 2 hete vannak együtt, a férfi mobilt vett neki, hogy tudjanak telefonon beszélni. Persze mindenki előtt titkolják, mégis gyorsan terjednek a hírek.

A férfi felesége egy közös ismerősünknek (mi nem ismerjük egymást) elárulta, hogy tud a férje szeretőjéről. És, hogyha kideríti ki az, nagyon megtépi. A feleség kb. 25-26 éves lehet.

A barátnőm szerelmes, nem tudom lebeszélni erről a pasiról. De mégsem nézhetem tétlenül, hogy lebukik és az a nő megtépi.

Nem tudom mit tegyek,ha a szép szó nem használ. Titokban találkozgat vele, hazudik az anyjának, a barátainak.

Vagy ne tegyek semmit? Hagyjam, hogy a maga kárán tanuljon?

A legjobb barátnője (aki nem én vagyok) beletörődött az egészbe, hiszen ő is volt már szerető, és ő sem bukott le.

2010. júl. 16. 11:46
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül, hogy az információt, amivel rendelkezel megosztod vel semmit. A barátnőd, és az ő élete. A legfontosabb, hogy érezze, hogy nem is akarod befolyásolni. Fogadd el a döntését.
2010. júl. 16. 13:15
 42/46 anonim ***** válasza:
esetleg azt lehetne hazudni a lánynak, hogy más szeretője is van még rajta kivűl. genyaság, de kiábrándulna!
2010. júl. 16. 16:53
 43/46 anonim ***** válasza:
72%

A barátnőd helyében gondolkodnék, és nem azért, mert félnék a feleségtől. Azért hagynám a pasit el, mert ez csak egy kis kaland, sőt, még meg is próbálnám rábeszélni a pasit, hogy beszélje meg a feleségével, miért nem működik a házasságuk.

Én elvből nem kezdenék már kapcsolatban lévő, és házas, családos emberrel. Ez tartás kérdése.

2010. júl. 16. 21:57
 44/46 A kérdező kommentje:
Sajnos őt nem érdekli, hogy erkölcsileg 0... Arról nem is beszélve, hogyha ez a dolog kiderül, mert a pasi elfog dicsekedni majd x idő múlva, hogy megvolt neki a barátnőm.. Akkor a barátnőmmel melyik rendes pasi akar szóba állni? Amelyiknek esze van,az biztosan nem. :S
2010. júl. 17. 07:17
 45/46 anonim ***** válasza:

Szia:)

Mi lett végül? Sikerült észhez téríteni a bnődet vagy lefeküdt végül a pasival? Vagy már megtépte a feleség?:S Remélem jó irányba terelődtek a dolgok:)

2010. aug. 10. 13:22
 46/46 A kérdező kommentje:

Szia.

Sajnos nemtudom, mert a barátnőm hirtelen "nem ér rá" találkozni.

De szerintem még mindig együtt vannak.

2010. aug. 10. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!