Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, kitől tudhatja meg az ember, hogy mi a baj vele?
Sosem voltam sikeres a lányok terén, az eredményességem a nullához konvergál. Nagyon bánt, ezért próbáltam utánajárni, mi lehet a baj. Elvileg a külsőm rendben van, a magatartásommal sincs probléma, de mégis, sehogy sem megy.
Több nőismerősömet is megkérdeztem már erről, de egyik sem mondott semmi rosszat. Volt olyan, amelyiknél már a hangomat is felemeltem (oké, nem volt szép dolog, de megértő volt), hogy mondja már meg, mi a gond, de képtelen volt bármit is megnevezni.
Van valamilyen megoöldás? Úgy értem szakember, teszt, bármi hasonló, amiből többet megtudhatnék a problémámról és a megoldásról?
00:46 - Öreg, te nagyon korlátolt lehetsz! :D Nem azt mondtam, hogy teregesse ki a szexuális tapasztalatait, te félművelt. Áhh de kár is magyarázni.
A szexről a véleményét közölje, hogy neki mit jelent a szex egy kapcsolatban. Azt tapasztalat nélkül is tudhatja valaki, hogy mit vár a szextől egy kapcsolatban. Egy nőnek ez is fontos lehet, pl mert nem szeretné, hogy a pali csak a kefélésért legyen vele...
Kérdező: szigetelődj akkor már el teljesen, betonozd be magadat valahova... Most komolyan kérdezem: Te mégis mit vársz? Mi az, ami téged most per pillanat maximálisan kielégítene? (Ne mondd, hogy egy kiadós baszás, mert agyonváglak)
Áhh ne is mondd, ki tudsz akasztani :D Pont olyan vagy, mint az a másik srác, aki a szülei terrorizálása miatt képtelen becsajozni. Vagy te vagy az?
Bár ő még azt is szentül hiszi, hogy ronda, meg hogy a csajok undorodnak tőle, meg hogy a hangja "férfiatlan", pedig képet is mutatott és semmi baj nincs vele külsőre.
Példának okáért a múltkori hétvége is már egy előrelépés volt, amikor a Pua találkozóra mentem és találkozhattam a sosrstársaimmal. Elmentünk más srácokkal együtt szórakozni, ott táncoltunk és beszélgettünk több lánnyal is. Elég drága hétvége volt, két hétig dolgoztam érte, de nekem még így is megérte.Az, hogy egyáltalán volt egy-két lány, akivel sikerült beszélgetnem, figyeltek rám, már nekem ez egy óriási előrelépés volt. Már ezért megérte 280 km-t utaznom (sajnos ilyen mesze lakom a fővárostól)
Ami már kielégítő lenne: ha végre megkapnám az esélyt, ismételten, valakitől. A lányok manapság sportot űznek belőle, hogy elhajtsák a magamfajtát. Sem barátnak, sem szexpartnernek nem kell az én típusom. Max. lelki szemetesládának, arra tökéletesen jó vagyok.
Sanszos, hogy rossz ajtókat ostromolsz. Számomra nehéz elképzelni, hogy hogyan futhat valaki olyan nőkbe sorozatosan, akik "elhajtanak", kicikiznek, lefitymálnak, stb. Az x-edik után csak kapcsolni kell és átállni másra. Más helyre, más taktikára, más emberekre. Ez így nem kóser.
A lelki szemetesláda effektust egyértelműen olyan fiúknál lehet tapasztalni, akik képtelenek férfiként funkcionálni. Ez azért elég tág fogalom, gondolom sejted. Remélem tényleg veszed a fáradságot és elolvasod Csernus doki könyveit, mert pont a magadfajtának nagyon hasznosak. Amire neked van szükséged, az pont az érzelmi intelligencia. Okosnak okos lehetsz, valószínűleg roppantul jól tudsz racionalizálni, átlátod a dolgokat, és logikusan gondolkozol, ugyanakkor nem megfelelőek az érzelmi reakcióid egy adott helyzetre. Csernus doki szerint ennek az oka a nevelésedben illetve az eltanult rossz szülői mintákban van. Utólag is lehet rajta javítani, szóval ne keseredj el. De mint mondtam, tényleg a gyakorlat teszi a mestert ebben. Ha a PUÁ-sokkal jól érzed magad, akkor járj velük egy helyre, talán segít ha barátokkal vagy. Mellesleg az ismerkedés eltanulását kezdhetnéd fiúkkal is! Nem kell egyből a mély vízbe ugrani, ha félsz tőle.
Tudod miért jó fiúkkal ismerkedni? Mert sok fiúnak még több nő ismerőse van és ha bekerülsz egy jó társaságba, akkor ott hemzsegni fognak a szingli - vagy profiknak nem szingli - csajok :)
Smartguy, köszönök mindent, de most már ideje nyugovóra térni! Egyvalamit azért még leírhatnál, ha nem gond, csak akkor!
Te hogy jöttél össze a barátnőddel? Tudom, hogy van.
72% - Neked nincsenek elképzeléseid a jövődről? Még nem élted meg, mégis tudod, milyennek szeretnéd, nem? Na ugyanígy lehet a szexről is véleményed. Ha rajtad látszik, hogy számodra a szex csak puszta élvezet, egy szükséglet kielégítése, akkor élből elfelejtheted az olyan lányokat, akiknek a szex a szerelem kiteljesedése, stb.
Szerintem igenis fontos, hogy legyen nézeted a szexről még akkor is, ha nem csináltad. Mert úgy talán kiépíthetsz valamennyi bizalmat egy lányban, aki esetleg attól tart, hogy te is csak a lukát akarod "szeretni"...
Ne legyél korlátolt. Inkább tágítsd a világlátásodat és meglásd, hogy a nők is máshogy fognak hozzád állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!