Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, kitől tudhatja meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, kitől tudhatja meg az ember, hogy mi a baj vele?

Figyelt kérdés

Sosem voltam sikeres a lányok terén, az eredményességem a nullához konvergál. Nagyon bánt, ezért próbáltam utánajárni, mi lehet a baj. Elvileg a külsőm rendben van, a magatartásommal sincs probléma, de mégis, sehogy sem megy.

Több nőismerősömet is megkérdeztem már erről, de egyik sem mondott semmi rosszat. Volt olyan, amelyiknél már a hangomat is felemeltem (oké, nem volt szép dolog, de megértő volt), hogy mondja már meg, mi a gond, de képtelen volt bármit is megnevezni.

Van valamilyen megoöldás? Úgy értem szakember, teszt, bármi hasonló, amiből többet megtudhatnék a problémámról és a megoldásról?

2011. okt. 18. 10:30
1 2 3 4
 31/40 Smartguy86 ***** válasza:

00:46 - Öreg, te nagyon korlátolt lehetsz! :D Nem azt mondtam, hogy teregesse ki a szexuális tapasztalatait, te félművelt. Áhh de kár is magyarázni.

A szexről a véleményét közölje, hogy neki mit jelent a szex egy kapcsolatban. Azt tapasztalat nélkül is tudhatja valaki, hogy mit vár a szextől egy kapcsolatban. Egy nőnek ez is fontos lehet, pl mert nem szeretné, hogy a pali csak a kefélésért legyen vele...

Kérdező: szigetelődj akkor már el teljesen, betonozd be magadat valahova... Most komolyan kérdezem: Te mégis mit vársz? Mi az, ami téged most per pillanat maximálisan kielégítene? (Ne mondd, hogy egy kiadós baszás, mert agyonváglak)

2011. okt. 19. 00:53
 32/40 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a türelmedet! Amennyire fel tudod kapni néha a vizet, pont annyira kitartó is tudsz lenni. Ez dícséretes.
2011. okt. 19. 00:54
 33/40 Smartguy86 ***** válasza:

Áhh ne is mondd, ki tudsz akasztani :D Pont olyan vagy, mint az a másik srác, aki a szülei terrorizálása miatt képtelen becsajozni. Vagy te vagy az?

Bár ő még azt is szentül hiszi, hogy ronda, meg hogy a csajok undorodnak tőle, meg hogy a hangja "férfiatlan", pedig képet is mutatott és semmi baj nincs vele külsőre.

2011. okt. 19. 00:57
 34/40 A kérdező kommentje:

Példának okáért a múltkori hétvége is már egy előrelépés volt, amikor a Pua találkozóra mentem és találkozhattam a sosrstársaimmal. Elmentünk más srácokkal együtt szórakozni, ott táncoltunk és beszélgettünk több lánnyal is. Elég drága hétvége volt, két hétig dolgoztam érte, de nekem még így is megérte.Az, hogy egyáltalán volt egy-két lány, akivel sikerült beszélgetnem, figyeltek rám, már nekem ez egy óriási előrelépés volt. Már ezért megérte 280 km-t utaznom (sajnos ilyen mesze lakom a fővárostól)

Ami már kielégítő lenne: ha végre megkapnám az esélyt, ismételten, valakitől. A lányok manapság sportot űznek belőle, hogy elhajtsák a magamfajtát. Sem barátnak, sem szexpartnernek nem kell az én típusom. Max. lelki szemetesládának, arra tökéletesen jó vagyok.

2011. okt. 19. 01:03
 35/40 Smartguy86 ***** válasza:

Sanszos, hogy rossz ajtókat ostromolsz. Számomra nehéz elképzelni, hogy hogyan futhat valaki olyan nőkbe sorozatosan, akik "elhajtanak", kicikiznek, lefitymálnak, stb. Az x-edik után csak kapcsolni kell és átállni másra. Más helyre, más taktikára, más emberekre. Ez így nem kóser.

A lelki szemetesláda effektust egyértelműen olyan fiúknál lehet tapasztalni, akik képtelenek férfiként funkcionálni. Ez azért elég tág fogalom, gondolom sejted. Remélem tényleg veszed a fáradságot és elolvasod Csernus doki könyveit, mert pont a magadfajtának nagyon hasznosak. Amire neked van szükséged, az pont az érzelmi intelligencia. Okosnak okos lehetsz, valószínűleg roppantul jól tudsz racionalizálni, átlátod a dolgokat, és logikusan gondolkozol, ugyanakkor nem megfelelőek az érzelmi reakcióid egy adott helyzetre. Csernus doki szerint ennek az oka a nevelésedben illetve az eltanult rossz szülői mintákban van. Utólag is lehet rajta javítani, szóval ne keseredj el. De mint mondtam, tényleg a gyakorlat teszi a mestert ebben. Ha a PUÁ-sokkal jól érzed magad, akkor járj velük egy helyre, talán segít ha barátokkal vagy. Mellesleg az ismerkedés eltanulását kezdhetnéd fiúkkal is! Nem kell egyből a mély vízbe ugrani, ha félsz tőle.

Tudod miért jó fiúkkal ismerkedni? Mert sok fiúnak még több nő ismerőse van és ha bekerülsz egy jó társaságba, akkor ott hemzsegni fognak a szingli - vagy profiknak nem szingli - csajok :)

2011. okt. 19. 01:09
 36/40 A kérdező kommentje:

Smartguy, köszönök mindent, de most már ideje nyugovóra térni! Egyvalamit azért még leírhatnál, ha nem gond, csak akkor!

Te hogy jöttél össze a barátnőddel? Tudom, hogy van.

2011. okt. 19. 01:15
 37/40 Smartguy86 ***** válasza:
Megírom neked privátba.
2011. okt. 19. 01:21
 38/40 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer néhány ismerősnek már elkezdtem kifejteni a szexről való véleményemet, csak ezt az én számból mégiscsak süket dumának érzem.
2011. okt. 19. 22:45
 39/40 anonim ***** válasza:
Az meg már felettébb röhejesnek hangzik, hogy mit vár el egy fingszűz a szextől. Halvány lila gőze sincs arról, hogy valójában milyen. :D
2011. okt. 19. 22:47
 40/40 Smartguy86 ***** válasza:

72% - Neked nincsenek elképzeléseid a jövődről? Még nem élted meg, mégis tudod, milyennek szeretnéd, nem? Na ugyanígy lehet a szexről is véleményed. Ha rajtad látszik, hogy számodra a szex csak puszta élvezet, egy szükséglet kielégítése, akkor élből elfelejtheted az olyan lányokat, akiknek a szex a szerelem kiteljesedése, stb.

Szerintem igenis fontos, hogy legyen nézeted a szexről még akkor is, ha nem csináltad. Mert úgy talán kiépíthetsz valamennyi bizalmat egy lányban, aki esetleg attól tart, hogy te is csak a lukát akarod "szeretni"...

Ne legyél korlátolt. Inkább tágítsd a világlátásodat és meglásd, hogy a nők is máshogy fognak hozzád állni.

2011. okt. 21. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!