Honnan tudhatja az ember, hogy jó döntést hoz-e?
én már életem során rengeteg rossz döntést hoztam és már félek, hogy nekem semmi sem sikerülhet
azt mondják merj kockáztatni,de most már fogalmam sincs hogy tudok e jó döntést hozni
szerintetek?
ti honnan tudjátok, hogy mikor hoztok jó döntést
(és ez most nem olyan hogy veszek egy nadrágot meg stb... ennél azért fontosabb dologról van szó)
köszi a véleményeket
Tapasztalatból.
Ezt nem lehet egyszerűen megmagyarázni. Mindig az adott körülmények határozzák meg, hogy melyik a jó döntés és melyik nem az.
Ha majd elég idős leszel, akkorra már valószínűleg hozol annyi döntést, hogy tudj mérlegelni, melyik volt a helyes és melyik nem, és milyen körülmények között döntöttél úgy.
Ha ezt nem vagy képes megtenni, akkor mindegy kitől kérsz tanácsot, úgysem fog sikerülni jó döntést hozni.
Tudod, van egy olyan mondás, hogy "Az okos ember a saját kárán tanul, a hülye még azon sem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!