Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatja az ember, hogy Ő a nagy Ő?

Figyelt kérdés

Érez valaki így, hogy le tudná élni az életét a párjával? 4 hónapja vagyunk együtt, és azóta így érzek, rá se tudok nézni más pasikra. Ő viszont mondogatja, hogy reméli soha nem lesz vége, viszont mikor szóba hozom ezt, mindig tereli a témát, hogy ne tervezzünk előre, de én nem is tervezek, csak ezt érzem, és kiváncsi vagyok ő hogy érez ezen a téren. ja meg hogy ő realista, és a mának él, nem akar a jövőn gondolkodni, teljesen nem értem... de ha együtt vagyunk akkor megszűnik létezni a világ, és akkor aztán neki se létezik más rajtam kívül...

18/l

2009. okt. 20. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Van ilyen, hogy érzi az ember, hogy igen, ő az akivel az életét le tudná élni. Van az életemben egy férfi, akivel nem vagyok együtt, de tudom, hogy vele akarom leélni az életemet. Ismerem annyira, hogy tudom, nagyon jól meglennénk:)neki szeretnék gyerekeket szülni. De persze ehhez össze kellene hogy jöjjünk, ami már bonyolultabb.

22L

2009. okt. 20. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
hát szurkolok nektek, én is éreztem így mielőtt összejöttünk, bár elég sok időbe telt mire rájött hogy kellek neki... de lehet jobb így: jobb későn mint soha :)
2009. okt. 20. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs nagy Ő. Vagy nekem kettőt is kiutalt a sors :)

Az előző barátommal úgy éreztem, hogy ő lesz életem szerelme. Szakított velem, de úgy, hogy mind a mai napig olyan viszonyban vagyunk, hogy most is azt mondom, hogy le tudnám élni vele az életem - boldogan! Pedig időközben együtt élek egy másik sráccal, akit nagyon szeretek, jó eséllyel idén eljegyzésünk lesz. Mert ő is nagy Ő, vele is el tudom képzelni magam még nyolcvanévesen is boldogan... hogy is van ez akkor ezzel a nagy Ő-vel?

(kihangsúlyoznám, hogy két teljesen különböző helyzetről és érzésről van szó, összehasonlíthatatlanok, innen indul az egész probléma :) )

2009. okt. 21. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nehéz kérdés... Mi is 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk, és az én barátom pontosan ugyanúgy viselkedett, mint a tiéd: hogy nem akart soha ilyesmiről beszélni, és akkor én is átvettem ezt - már csak babonából is. Persze ez nem jelent semmit. Nagyon fiatalok vagytok az ilyesmihez! 3,5 éve vagyunk együtt, de most úgy tűnik, itt lesz a vége. :( Ne gondolkozz előre, csak szeresd, és ennyi! :)
2009. okt. 21. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Rá van föstve a pólójára egy nagy Ő (előre vagy hárta).
2009. okt. 21. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:

nem gondolkodok előre, csak nem kell más pasi... nagyon különleges srác, és elég ritka példány( romantikus,humoros,figyelmes,aranyos,csupa pozitív tulajdonságú férfi), pont, amilyet kislánykoromba elképzeltem.

utolsó: ráfestenéd a barátom pólójára? :P :$

2009. okt. 21. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ráhát. Milyen színbe? Küldj pólót. Egyoldalals 2500, dupla (hogy minden oldalról lásd, és tudd, hogy Ő az) csak Neked most 4300 HUF.

papad@freemail.hu

2009. okt. 26. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!