Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, kitől tudhatja meg az ember, hogy mi a baj vele?
Sosem voltam sikeres a lányok terén, az eredményességem a nullához konvergál. Nagyon bánt, ezért próbáltam utánajárni, mi lehet a baj. Elvileg a külsőm rendben van, a magatartásommal sincs probléma, de mégis, sehogy sem megy.
Több nőismerősömet is megkérdeztem már erről, de egyik sem mondott semmi rosszat. Volt olyan, amelyiknél már a hangomat is felemeltem (oké, nem volt szép dolog, de megértő volt), hogy mondja már meg, mi a gond, de képtelen volt bármit is megnevezni.
Van valamilyen megoöldás? Úgy értem szakember, teszt, bármi hasonló, amiből többet megtudhatnék a problémámról és a megoldásról?
Mégis milyen minőségkategóriába sorolnád azt a nőt, aki azért küld el a francba, mert nem voltál még másik nővel??? Mert én személy szerint nem veszem nő-számba az ilyet.
Hidd el, a törekvés megtérül. Ha nem az első, akkor a második, vagy a harmadik. Csak értéket kell felmutatni (nem a pénztárcádban!). Odakint tolong a sok lány, aki alig várja, hogy elcsábítsák. Csak az szokott lenni a baj, hogy az ilyen "szűz" fiúk borzasztóan tudnak megnyilvánulni női társaságban. Gyávák, nem merik kimondani amit gondolnak, nem őszinték, nem határozottak. És megdughatsz te 100 nőt is, akkor se fog változni semmi, mert közben egy nagyon fontos dolog nem fejlődött: a jellemed! Az ilyenkor általában csak romlani szokott...
Persze, hogy borzasztóan nyilvánulnak meg, hiszen görcsölnek a tudat miatt, hogy ők még gyerekcipőben járnak. Annyira szexközpontú lett az egész világ, hogy lassan már azt is fekete báránynak tekintik, aki 10 éves korában nem csinálta.
Egy szűz fiú minden álma, hogy átessen a tűzkeresztségen, de ha nem fogják átsegíteni rajta, akkor mit tegyen? Persze, hogy fosik a gatyájába, hiszen 90%os valószínűséggel kinevetik. Akinek meg a maradék 10% következik be, áldja az eget.
Itt nem a világgal van baj. Csak az egyént kell nézni. Tudod, aki jól érzi magát a bőrében akkor is, ha még életében nem dugott, de már 25 éves, azt nem fogják kinevetni. Aki csak görcsöl és már 16 évesen be van hugyozva, hogy mikor dughat végre és utálja magát amiért nem tud összehozni egy árva szexpartnert se ingyen, csak pénzért... na az már inkább nevetséges lehet!
Az egész a hozzáállásodon múlik. Hiába akarsz te nagyon önbizalommal teli és határozott lenni, ha kilóg a lóláb. Ezt nagyon könnyű észrevenni. Pedig csak annyit kéne tennie az ilyen fiúknak/lányoknak, hogy elfogadják azt, amire képtelenek és tesznek azért, amire képesek akarnak lenni. Persze a kényelem mindig nagy úr, és onnan egyenes az út az önigazolás felé, amikor valaki a nőket, a rendszert, meg a világ egészét hibáztatja a saját kudarcaiért. El kéne végre kezdeni az egyedül embert hibáztatni, aki tehet a dologért: ÖNMAGÁT.
Akkor harcolj ellene, hogy ne legyél olyan! Ha elsüllyedsz a mocsárban, akkor mivel akarsz kilógni a tömegből? Ne legyél szürke! Amúgy meg igenis barátkozz lányokkal! Ne akarj tőlük semmi többet, csak beszélgess velük és ismerd meg, hogy mik motiválják őket.
Hidd el, hogy a nő nem egy furcsa állatfajta! Ők is pont ugyanolyanok, mint a férfiak. Félnek, nem bíznak benned, nem tudják, mire véljék a szavaidat. Pont olyanok, mint te! Csak képzeld magad a helyükbe: számtalan férfi akarja őket meghódítani, mindenki ugyanazt mondja, de nem mindenki gondolja komolyan. Te hogy éreznéd magad ebben a helyzetben? Légy egy kicsit empatikusabb és akkor már fél úton vagy a siker felé. Megmondom neked, hogy nem érdemes olyan lányokkal kezdeni se, akiket leírtál. Keress újakat! Mindig! Beszélgess velük és derítsd ki, hogy érdemesek-e a barátságra. Ha érdemesek, akkor kommunikálj velük. Máshogy nem fogod megismerni őket, csak ha érintkezel velük. Egyszerűen tudom, hogy nincs olyan, hogy mindenkivel befürödj. Én a személyes környezetemben is tudok több 100 lányt is, akikkel nyugodt szívvel leülhetnél beszélgetni. Ha én tudok ilyeneket, akkor te is találhatsz.
Én már nem vagyok szűz, hálistennek barátnővel vesztettem el, de ennek már több éve. El nem tudom mondani, mekkora szerencse volt, hogy őt megismertem, teljesen véletlenül sikerült. Továbbá a lánynak és nekem több közös ismerősünk volt, akik úgymond "a lelkére beszéltek", ennek volt köszönhető, hogy egyáltalán esélyt kaptam tőle. Ezután két hónapig kellett udvarolnom, hogy kimondja az igent. Még ezt követően is közel egy évig tartott, amíg megtörtént a szex. Majd egy fél évvel később vége lett. Azóta nem siekrült más lánnyal "hagyományos módon" lefeküdnöm.
Idén, több év szünet után végül elmentem prostihoz. Lefeküdt, szétrakta a lábait, mialatt gyömöyzköltem, kifejezéstelen arccal nézte a plafont. Elmentem többhöz is, a reakció nagyjából ugyanaz volt. Kiábrándult lettem teljesen, el is ment a kedvem tőlük.
Mindezt csak azért írtam le, mert sajnos nem csupán a szűz fiúknak lehet kilátástalan a helyzetük, ennyit szerettem volna tudatni.
És együttérzek mindenkivel, aki hasonló cipőben jár.
Smartguy-nak pedig a következőt üzenném: Rendben van, én vagyok a hibás. (Illetve mindenki, aki hasonló helyzetben van) És aztután mi jön? Ilyen sz... vagyok, olyan trágya vagyok, stb... Teljesen lelkibeteg lesz az ember, összezuhan teljesen és?! Előrébb lesz bármivel is?
Úgy látszik, csak félig jött át az üzenetem. Én nem azt mondtam, hogy a hibáid beismerésével össze kell zuhannod és lelki betegnek lenned. Én azt mondtam, hogy ha felismerted a saját vétkességedet a dologban, akkor elkezdhetsz tenni ellene. Amíg csak a filozófiát gyártod, hogy a világ miért szúrt ki veled, addig nem lesz előre lépés tényleg!
Saját bőrödön tapasztalhattad meg, hogy a fizetett szex semmit nem old meg. Még te érzed magad rosszul tőle, mert azon a csajon csak annyit látsz, hogy legyen már vége, aztán fizess. Ez mindent ad, csak önbizalmat nem! Ebben nincs teljesítmény.
Amit elmeséltél, az teljesen korrekt. Mert ott legalább megtanultad értékelni azt a lányt. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen történet végén miért felejtetted el, hogy mit is tettél te az ügy érdekében. Úgy mondod, mintha a múltad semmit se jelentene neked. Pedig azt szépen elérted, igaz éretlen voltál rá, de megcsináltad és megvolt az eredménye is. Vért izzadtál, az ismerőseidet hívtad segítségül, de megvolt. Most mit teszel le az asztalra a sopánkodáson és hisztin kívül?
Én erről beszélek! Isten ments, hogy magadba zuhanj! Éppen az a lényeg, hogy most nem szabad összeesni. Ki szeretne egy összeesett embert? Ki szeretné hallgatni azt a világbánt sajnálkozást, amit művelsz (műveltek)? Ki tud szeretni egy olyan embert, aki önmagát nem tudja szeretni? Ki fog úgy tisztelni, hogy te magadat nem veszed semmibe?
Elmondtam, mi a teendőd: kezdd el becsülni magadat! Nincs mire? Akkor tegyél róla, hogy legyen mire! Ne beképzelt legyél, mert azt mindenki utálja. Legyen valami, amiért becsülni tudod magadat és amiért más is becsülni tud! Tanuld meg, hogy hogyan kell becsülni magadat! Ha belül utálod, hogy nem csinálsz semmit, akkor miért vársz eredményeket és sikereket az életben?
Valamikor én is pont olyan voltam, mint te. Nem hittem magamban, gyáva voltam és féltem a következményektől, a kudarcoktól - talán néha még most is. De nem máson múlott, hogy felülemelkedtem ezen! Csakis rajtam! Elkezdtem hinni magamban és elkezdtem észrevenni magam körül az olyan embereket, akiknek ezek a dolgok simán mennek. Ha más meg tudja csinálni, akkor én is és te is!!
Meglett az eredménye. De azt ne várd, hogy a semmire minden egy csapásra megoldódik. Ne hidd, hogy minden olyan könnyen az öledbe hull, mint ami talán gyerekkorodban. Emlékezz arra, hogy a siker mindig egyenesen arányos a befektetett energiával. Könnyű győzelem nincs, vagy ha van is, annak az értéke nem lesz akkora soha!
,,Ezután két hónapig kellett udvarolnom, hogy kimondja az igent. Még ezt követően is közel egy évig tartott, amíg megtörtént a szex. Majd egy fél évvel később vége lett. Azóta nem siekrült más lánnyal "hagyományos módon" lefeküdnöm."
Na itt a hiba, ne ragaszkodj ehhez a hagyományos módhoz. Ma már az a jellemző, hogy második legfeljebb harmadik randin összefeküdnek a felek. Biztos aggasztó a te bajod is, de még így is milliószór könnyebb helyzetben vagy nálam. Nekem se barátnő, se csók, majdhogynem a nulláról kell kezdenem. Női ismerőseim alig vannak, ráadásul néhányat már sikerült elhajtanom. Nem sok van hátra a fősuliból, utána meló egymás hegyén-hátán, és k*b*szott nagy g*ci sz*rban leszek! Még csak lehetőségem se lesz nőkkel ismerkedni.
22.41, félreértesz! Nem ragaszkodom mindenáron az udvarlás-járás-szex menetrendhez, ha lenne lehetőségem egyéjszakásokra, simán belemennék.
Hagyományos alatt azt értettem, hogy egyetlen lány volt eddig az életemben, aki hajlandó volt velem nem pénzért, hanem önmagamért lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!