Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, kitől tudhatja meg az ember, hogy mi a baj vele?
Sosem voltam sikeres a lányok terén, az eredményességem a nullához konvergál. Nagyon bánt, ezért próbáltam utánajárni, mi lehet a baj. Elvileg a külsőm rendben van, a magatartásommal sincs probléma, de mégis, sehogy sem megy.
Több nőismerősömet is megkérdeztem már erről, de egyik sem mondott semmi rosszat. Volt olyan, amelyiknél már a hangomat is felemeltem (oké, nem volt szép dolog, de megértő volt), hogy mondja már meg, mi a gond, de képtelen volt bármit is megnevezni.
Van valamilyen megoöldás? Úgy értem szakember, teszt, bármi hasonló, amiből többet megtudhatnék a problémámról és a megoldásról?
22:41 @ 73% - "lehetőségem se lesz nőkkel ismerkedni" Hát ez elég felelőtlen kijelentés. A lehetőségeidet most is te szabod meg, nem a nők vagy az iskola. Az iskolába tanulni járunk, nem nőzni - azért jó, hogy vannak. Most is éppen annyi lehetőséged van, mint eddig volt.
Kérdező: PUA közösség? Szerintem gondold újra az életedet, ha ilyenekben hiszel. Én elmondtam, hogy mit tegyél. Ha te a könnyű sikerre pályázol, akkor persze vedd tárgytalannak az egészet. De akkor ne is legyenek akkora elvárásaid. Szerintem bőven megtalálhatod a számításodat egy szerény, visszafogott lány személyében. Velük azért csak bátrabban ismerkednél, nem? Tegyél egy próbát. Ha meg tényleg a sült galambot várod, akkor még várhatod pár évig...
Smartguy, te komolyan nem érted? én képtelen vagyok ismerkedni! Mi a bajod a Pua-közösséggel, Valamiben hinni kell, nem? Alig egy-két barátom van csak, ők is ugyanolyan szerencsétlenek, mint én. A múlt hétvégén találkoztam srácokkal az előbb említett csoportból és bár nem siekrült összejönnöm lánnyal, máris elértem annyit, hogy elgalább figyeltek rám. Az én helyzetemben már ez is óriási eredmény.
Könnyű azt mondani, hogy beszélgess lányokkal, ismerkedj...
És ha valaki már elvégezte a sulit, a melóhelyén mindenkinek van párja és simerkedési analfabéta...
Pontosan, hogy átgondoltam az életemet és egyszerűen már nincs mit veszítenem.
"ismerkedési"
Ilyenkor sajnálom, hogy utólag már nem lehet korrigálni a hibákat.
A PUA közösséggel? Csak annyi, hogy elhitetik veled, hogy neked egy baromnak kell lenned, hogy sikered legyen a nőknél. Meg azt, hogy minden esetben ugyanaz a recept. Ráadásul az egész egy egységsugarú hülyére van kitalálva, aki a háromszög alakú fajátékot is a köralakú lyukba akarja betenni. Ennyire hülyének tartod magad, hogy képtelen vagy érett ember módjára ismerkedni?
Miben más az ismerkedés egy lánnyal, mint egy fiúval? Abban, hogy a lánytól be vagy szarva, a fiútól meg nem. Ez csak a te hülye berögződésed. A csajtól akarsz valamit, akarsz vele dugni, a srácokkal meg nem akarsz (jó esetben). Most emiatt kell annyira fosni? A csajok is akarnak dugni. Most képzeld el, mi lenne, ha mindenki összeszarná magát, ha meglátna egy ellenkező neműt. Már rég kihaltunk volna.
Elég sovány vigasz az, hogy kijelented, hogy neked ez nem megy. Persze nagyon jó érzés, mert ezzel letudtad, neked itt már dolgod nincsen, köszönöd szépen, de bedobtad a lapokat. Ha így állsz hozzá, akkor nem is lesz fejlődés soha. Képzeld csak el, hogy le akarsz ülni a géped elé netezni, fekszel az ágyon reggel, és ahelyett, hogy felkelnél, azt mondogatod egyhelyben, hogy nem tudok felülni, nem tudok felülni, nem tudok felülni... Lesz eredménye? Lesz. Ott maradsz egy helyben. De ha megmozdítod magadat, akkor talán fel tudsz ülni.
Most pont olyan vagy a nőkkel, mint egy "futóbajnok", aki a startvonalnál heverészik, amíg a többiek futnak.
Nem kéne neked is tenni valamit, ha már akarsz valamit az élettől? Kockáztatás nélkül sose lesz eredmény, és ezt a PUA haverjaid is megmondhatnák, ha már olyan marha okosak a nők terén. Elárulom neked, hogy semmit nem tudnak a nőkről! Nagy nulla az, amit ők hisznek. De pont annyira lehetnek sikeresek is...
Hát messze siekresebbek, mint én, azt elhiheted. És miért olyan istentelenül nehéz elhinned, hogy vannak emebrek, akiknek egyszerűen nem emgy?
Olyan vagy, mint valami robotgép. Ismételgetsz valamit, amiben emggyőződéssel hiszel, de nem látod be, hogy ez nem érvényes mindnekire. A Főiskolán több 100 lányt ismertem meg, mindegyikükkel beszélgettem, mégsem lett semmi. Ilyen lehetőségem soha az életben nem elsz több. Elmentem a Gólyatáborba, jártam a bulikba, az eredmény semmi.
Az a abrátnőm, akit írtam: nos, ő is csak azért jött össze, mert jókor voltam jó helyen és MEGKAPTAM AZ ESÉLYT!!! Ezért volt, hogy harcoltam érte, emrt volt miért és kiért harcolni.
Most viszont egy az egyben kívülállónak érzem magamat. Egyszerűen fuldoklom ebben a világban. KÉPTELEN VAGYOK ISMERKEDNI. Anyám el akart már küldeni orvoshoz, mert remeg a kezem, állandóan görcsöl a gyomrom, stb...
Egyszerűen muszáj, hogy kapjak egy ismerkedési mintát, különben vége.Nem tudok gondolkodni a nők fejével, nem ébresztek bennük vonzalmat és őszintén szólva remélem, hogy nem is élek túl sokáig. Elvégeztem a Főiskolát, beszélek több nyelvet is, három foglalkozásom si van, műveltnek tartanak, nem érek vele semmit.
És a PUA minták eddig beváltak? Nem érzed úgy, hogy az sem te vagy? Miért is lennél te, ha valaki más szerint bevált dolgot kéne magadra erőltetned.
Nagyon helyes, hogy elvégzed a sulit, meg hogy nyelveket tudsz és van munkád is. Csak ezt nem nekem kéne prezentálnod, hanem a nőknek! Nem vagy elég érdekes? Legyél érdekes! Meséld el nekik, hogy miért olyan jó a te bőrödben. Már ha jó - most attól függetlenül, hogy az ismerkedésen görcsölsz. Amúgy azt mondom, hogy a fősulin kár ismerkedni, mert 100-ból 1 ha összejön, az már csoda. De ha belegondolsz, milyen lenne ha elmenne veled randira és nem jönne össze veled, aztán 4 évig még néznétek egymást. És akkor még nem említettem azt az esetet, hogy x ideig jártok és aztán nem éppen szépen szakítotok... Van az a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk. A sulis csajok ezért nem jönnek össze veled.
Én mikor fősulis voltam, akkor a 300 diákból a 3,5 év alatt 2 pár született. És abból az egyik olyan volt, hogy okos lány okos fiú, tehát ők megtalálták egymást.
Szerintem vedd a fáradtságot és próbálkozz tovább. Nem fog fejlődni a készséged ha csak ülsz és nem csinálsz semmit. Az ismerkedés egy olyan dolog, amit sose fogsz megtanulni előadásokkal és könyvekkel. Lehet, hogy lesz fogalmad róla, hogy mikor hogy kell reagálni, de amikor odakerülsz, akkor csak azon fog múlni, hogy valós időben mit tudsz prezentálni.
Néhány tanács:
1. A lánnyal ne húzd az időt! Minél előbb térj a randira! Ha oda nem megy el veled, az intő jel.
2. Beszélgess intelligensen! Lássa a csaj, hogy vannak terveid az életben, hogy talpraesett vagy, hogy lesz karriered, hogy vannak álmaid és vágyaid. (véletlenül se mondd azt, hogy reméled nem sokáig fogsz élni...hüle)
3. BÓKOLJ!!! Mindig dícsérd a lányt, de főleg ne külsőségeket, lehet ruhát, frizurát, akármit, de inkább a belső dolgokat
4. Mutass érzelmeket! Mindig jelezd számára, hogy milyen érzéseket vált ki belőled az, hogy vele vagy. Ha örülsz, örülj, ha bánt valami, mondd el, ha szeretsz vele lenni, mutasd ki! Ha kedveled, mondd meg neki. Mondd, hogy jól érzed magad vele, mondd hogy szeretnél vele több időt tölteni. Ha viszonozza, az bíztató jel. Mindig fejezz ki érzelmeket a világ iránt is - családod iránt, barátok iránt, stb. - ez egy nőnek nagyon fontos, hogy lássa, te is emberből vagy.
5. Légy férfi! Nagyon fontos. Merj férfi lenni mellette, merj beszélni a szexről, merj saját véleményt nyilvánítani, merj határozott lenni. Ne bízd rá mindig a döntést, diktáld te azt amit te akarsz. Ne ő mondja meg, hogy mikor és hol találkoztok, hívd el te! Konkrétan.
6. Mindig kommunikálj!!! Ne csak beszélj és beszélj, az legyen kommunikáció. Két fél közötti kommunikáció. Kérdezz és figyelj! Reagálj arra, amit mond, reagálj értelmi és érzelmi szinten egyaránt!
7. Légy a pasija! Viselkedj már a kezdetektől úgy, mintha járnátok. Sose játszd meg magad, legyél őszinte, építsd ki a bizalmat! Nem fog veled járni, ha nem érzi magát biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!