Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van önbizalomhiánya?
Figyelt kérdés
A kérdés közvélemény-kutatás jellegű. :)2011. okt. 10. 18:44
31/32 anonim válasza:
A sport télleg ad önbizalmat és nem csak a kövéreknek. Azt olvastam, hogy azért gyakori a mai világban az önbizalom hiány, mert az emberek elkényelműlnek és a végén fel se kelnek otthonról. Az ilyen embernek nem csoda h nincs önbizalma, aki önizalmat akar próbálja magát mindig lefoglalni és ki alakul az önbizalom, ha úgy érzi az ember hogy IGENIS valaki. Am én is önbizalom hiányos vtam(1 éve), de mára már nem annyira. De lehet önbizalom hiány a kamaszkorban is, mert ez az a kor, amikor az ember összeveti magát az énideáljával. Igazából én még mimdig néha szenvedek emiatt, de az ember tehet ellene, ha van miért, mert a motiváció fontos. :) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!