Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van önbizalomhiánya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van önbizalomhiánya?

Figyelt kérdés
A kérdés közvélemény-kutatás jellegű. :)
2011. okt. 10. 18:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy egy politikusnak nincsen? :D Ők sem kivételek, csak jól titkolják. Mint a Merci-kulcsot pörgető, kigyúrt, fuxos kopasz g*cik. Ők is csak kompenzálnak ezzel valami kisebbségi érzést.
2011. okt. 10. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:

De a lányoknak miért van? Még a csúnyákat is felszedi majd vki:D

Srácoknak megértem a sok kudarcélménytől, nekem is kisebbségi komplexus volt, de már jól vagyok szerencsére a jópár könyv nek hála.

2011. okt. 10. 22:10
 13/32 anonim ***** válasza:
Mert a nők sokkal jobban befolyásolhatóak a reklámok meg a média által, ezért torzul annyira a gondolkodásuk, meg az énképük, hogy önbizalom-hiányosak lesznek. És persze azzal remélnek javítani magukon, hogy loreál gárniér f*szomtudja milyen samponokat meg krémeket meg sminkeket meg rúzsokat meg szempillabuzerálókat meg epilálókat meg dezodorokat meg parfümöket meg isten tudja még miket vásárolnak tonnaszám, és ezzel el is érte célját az agymosás :D
2011. okt. 10. 22:34
 14/32 anonim ***** válasza:
Előzőnek: az epilátort ne sorolod ide, te sem örülnél, ha szőrös lenne a barátnőd:P a többi jogos:)
2011. okt. 11. 17:57
 15/32 anonim ***** válasza:

"De a lányoknak miért van? Még a csúnyákat is felszedi majd vki:D

Srácoknak megértem a sok kudarcélménytől, nekem is kisebbségi komplexus volt, de már jól vagyok szerencsére a jópár könyv nek hála."

Már bocs, nem kötekedésnek szánom amit írok :) Csak elég szűklátókörű vagy. Még a csúnya fiúk is elkelnek, de nehogy azt hidd, hogy a csúnya vagy esetleg átlagos lányoknak olyan hű de könnyű lehet. Őket is elhajtják nyugodt szívvel, még ha úgy is teszik, hogy ne bántsák meg, de nem kellnek el olyan hamar. Nekik is kell küzdeni, sokszor versenyezni kell , hogy elérjenek valamit, vagy értékesnek tekintsék a fiúk őket. És mint tudjuk, milyen az általános meg középiskola ahol ha valaki eltér a normálistól az céltáblának van kitéve, csúfolják, megvetik sokszor ki is közösítik. Nálunk is voltak csúnya lányok főleg általános iskolában volt az, hogy lányok is de fiúk is csúfolták őket. Középsuliban is (ott már ritkábban ) de ott is előfordult.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34

Igen ezzel egyet értek. Mert csak a nőket veszik figyelemközépontba. Senki nem kérte, hogy most piacra dobjanak arckrémeket, arctisztítókat, senkitől meg sem kérdezték még is kiadták a profit a lényeg csak.

A férfiaknak még egyszer sem láttam ránctalanító reklámokat. :)

De lényegtelen, manapság mindenkinek van valami baja ami megkeseríti az életét. Az irracionális reklámok, újságok, ezek csak tetőfokok az amúgy is sérülékenyebb,érzékenyebb (vagy befolyásolhatóbb) embereknek.

2011. okt. 11. 18:11
 16/32 anonim ***** válasza:

"te sem örülnél, ha szőrös lenne a barátnőd:P"

Lehet, hogy én vagyok ennyire elvetemült ősember, de nem zavarna. A nőknek amúgy is alig nő szőrük :D Jó, ha már bajusza van, akkor az gáz, de az meg eléggé ritka :D

2011. okt. 11. 18:44
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nem zavarna, ha a barátnőd olyan szőrös lábbal járkálna, mint te(remélhetőleg te nem abba a pasi kategóriába tartozol, aki minden hétvégén gyantázkodni jár):P
2011. okt. 11. 20:18
 18/32 anonim ***** válasza:
Nekem, de minden okom megvan rá.
2011. okt. 13. 20:18
 19/32 anonim ***** válasza:

nekem nagyon az van:(

16L

2011. okt. 13. 20:18
 20/32 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nincs önbizalmam. Nálam is sokan próbáltak segíteni, de sokan feladták már. Egyszerűen sok csaj porig rombolta. Emiatt kétlem, hogy életem hátra levő részére lesz nőm, mert a sok hülye p.csa lerombolta.

22/F

2011. okt. 13. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!