Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van önbizalomhiánya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van önbizalomhiánya?

Figyelt kérdés
A kérdés közvélemény-kutatás jellegű. :)
2011. okt. 10. 18:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20:18 :

Egy nőnek általában messze nem olyan szőrös a lába, mint egy férfinak, így ez az eshetőség nem túl valószínű :D

Vazze, én gyantáztatni? :D:D Még a feltételezés is sértő, nem vagyok buzogány :D Mondjuk 1x, mikor barátnőm épp a lábát gyantázgatta, poénból kipróbáltam a lábszáramon, g*cire fájt, viszont viccesen nézett ki, hogy a szőrtengerben van egy ilyen 6x8 centis csupasz folt :D

2011. okt. 13. 20:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Jelen. Sajnos... Pedig milyen boldog idők is voltak azok, amikor elégedett voltam magammal... Több barátom volt, több szeretetet kaptam... :(
2011. okt. 13. 20:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem.
2011. okt. 13. 20:37
 24/32 anonim ***** válasza:
Nekem.
2011. okt. 13. 20:53
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem most eléggé, mert jelenleg nagyon rosszak az anyagi körülményeim, nincs munkám, most fogok diplomázni de az olyan lesz, hogy kb semmire se jó.. Mintha tökön lennék szúrva most.

A legjobb hogy mindezt úgy, hogy a lányok szerint nagyon helyes srác vagyok! :(

2011. okt. 13. 21:11
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem is elég nagy van :S 19/F
2011. okt. 13. 21:14
 27/32 anonim ***** válasza:
Nekem sincs sok önbizalmam. Mackós pasas vagyok, emiatt nem igazán tudom elhinni hogy bármilyen nőnek tetszhetnék. Ez tényleg egy ördögi kör, mert azt mondják hogy pont az önbizalom szükséges hozzá hogy az ember vonzó lehessen a másik szemében, és párja legyen.
2011. okt. 13. 21:18
 28/32 anonim ***** válasza:
Mackós pasi: Számodra van egy jó orvosság ha csak ennyi a gond mégpedig a sport! Bármilyen, amihez csak kedved van és időd engedi de rendszeresen, a legjobb önbizalom növelő és idővel a külsőddel is elégedettebb leszel!
2011. okt. 13. 21:20
 29/32 anonim ***** válasza:
Egyébként baromi sok nő kifejezetten a mackósabb férfiakat szeretik! Nem vicc
2011. okt. 13. 21:21
 30/32 anonim válasza:

Nekem is van... néha a tököm tele van magammal miatta :/

akik azt írták h dolgoznak rajta azok hogy értik?

én is szeretnék :D hátha bejön

2011. okt. 13. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!