Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?
Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.
Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)
Hogy szép lányok mellett átlagos, vagy átlagos lányok mellett, ronda pasik vannak.
Ugyan ezt fordítva egy pasi nem vállalná be...
És én most csak az arc szépségéről beszélek.
Akkor is, ha tudom, hogy ez relatív.
"Ugyan ezt fordítva egy pasi nem vállalná be..."
Miért nem? Akkor én mi vagyok?
Utolsó: vannak kivételek. Háborgó nyilván nem úgy értette, h ez minden pasira vonatkozik.
Nem tudom, lehet, h a lányok tényleg toleránsabbak ezen a téren, de én is láttam már néhány kivételt, amikor a pasi nagyon jól nézett ki, de csúnyácskább lány volt vele...de persze mint írtad, kinek mi a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!