Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?
Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.
Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)
Jól elvagytok. :D
Köszi a hasznos válaszokat. :)
És valamennyire egyetértek, h nem teljesen értelmes dolog listát írni, de hidd el, jobban átlátom a dolgokat, mert mondjuk letisztázom magamban, h nahát mindkettőben megvan ez és ez, ő viszont sokkal humorosabb...vagy minden egyezik, az egyik viszont türelmetlen és néha bunkó...érted, mit akarok kihozni belőle? :)
Valahogy ha logikusan összevetem a dolgokat, mintha matek lenne, akkor sokkal jobban át tudom látni, ilyen egyszerű. :)
Persze és nyilván nem is "irányítani" akarom az érzéseimet, csak mondjuk több lehetőséget adok annak, akinek mondjuk magasabb a pontszáma...vagy valami ilyesmi. :D
(Méé vagy szerelmes az exedbe? Ismered a mondást a felmelegített káposztáról, ugye???)
Kedves utolsó. Látszik, h nem olvastad el figyelmesen. :P
Ezek a szempontok általában mindenkiben benne vannak. Nem ez a lényeg. Hanem az, h egy 1-5-ös listán ki hány pontot ér el benne. Például te: figyelmesség: 5/2, fogalmazás: 5/2, jaj viszont van ami maxpontos: bunkóság: 5/5... :D
Na magadra ne vedd. :) Szóval tényleg olvasd el máskor figyelmesen, mert teljesen félreértetted. :)
Ha férfi vagy, legyél humoros, intelligens, figyelmes az ágyban és legalább 180 cm magas.
Valamint jóképű.
Mert lehetsz bármilyen humoros, intelligens, figyelmes az ágyban és legalább 180 cm magas.
Ha nem vagy jóképű, nincs esélyed :-)
hehe :D
vicces volt, de legalább nem igaz :D
Pedig a sikertelen társkereső pasik szerint ez így van... :-)
Az valóban érdekes, hogy minden lány 180 cm feletti párt szeretne magának, ha felállíthatna ilyen mércét...
Kivéve a 180 centi magas lányok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!