Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha pasilistát csinálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?

Figyelt kérdés

Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.

Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)

2011. okt. 5. 09:42
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Jól elvagytok. :D

Köszi a hasznos válaszokat. :)

És valamennyire egyetértek, h nem teljesen értelmes dolog listát írni, de hidd el, jobban átlátom a dolgokat, mert mondjuk letisztázom magamban, h nahát mindkettőben megvan ez és ez, ő viszont sokkal humorosabb...vagy minden egyezik, az egyik viszont türelmetlen és néha bunkó...érted, mit akarok kihozni belőle? :)

Valahogy ha logikusan összevetem a dolgokat, mintha matek lenne, akkor sokkal jobban át tudom látni, ilyen egyszerű. :)

2011. okt. 5. 10:41
 12/44 anonim ***** válasza:
én az ötleted alapján most csináltam egy listát az exeimről meg a mostani páromról... pontszám alapján az jött ki, hogy a mostani párom a legjobb és a sorban a legutóbbi exem követi... de hiába jött ki így a pontszám, én mégis az exembe vagyok halálosan szerelmes még mindig...hiába "jobb" az új
2011. okt. 5. 10:59
 13/44 A kérdező kommentje:

Persze és nyilván nem is "irányítani" akarom az érzéseimet, csak mondjuk több lehetőséget adok annak, akinek mondjuk magasabb a pontszáma...vagy valami ilyesmi. :D

(Méé vagy szerelmes az exedbe? Ismered a mondást a felmelegített káposztáról, ugye???)

2011. okt. 5. 11:01
 14/44 anonim ***** válasza:
Hát amiket eddig írtak, az mind igaz rám, még az intelligencia is, de már bocs, de amiket eddig írtatok egy elég szegényes lista! Olvassátok végig, ez, amit írtatok, egy túlérzékeny emó szerencsétlenségre is igaz lehet... :P
2011. okt. 5. 11:06
 15/44 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Látszik, h nem olvastad el figyelmesen. :P

Ezek a szempontok általában mindenkiben benne vannak. Nem ez a lényeg. Hanem az, h egy 1-5-ös listán ki hány pontot ér el benne. Például te: figyelmesség: 5/2, fogalmazás: 5/2, jaj viszont van ami maxpontos: bunkóság: 5/5... :D

Na magadra ne vedd. :) Szóval tényleg olvasd el máskor figyelmesen, mert teljesen félreértetted. :)

2011. okt. 5. 11:19
 16/44 anonim ***** válasza:

Ha férfi vagy, legyél humoros, intelligens, figyelmes az ágyban és legalább 180 cm magas.

Valamint jóképű.

Mert lehetsz bármilyen humoros, intelligens, figyelmes az ágyban és legalább 180 cm magas.

Ha nem vagy jóképű, nincs esélyed :-)

2011. okt. 5. 11:45
 17/44 A kérdező kommentje:

hehe :D

vicces volt, de legalább nem igaz :D

2011. okt. 5. 11:46
 18/44 anonim ***** válasza:

Pedig a sikertelen társkereső pasik szerint ez így van... :-)

Az valóban érdekes, hogy minden lány 180 cm feletti párt szeretne magának, ha felállíthatna ilyen mércét...

Kivéve a 180 centi magas lányok... :-)

2011. okt. 5. 11:51
 19/44 anonim ***** válasza:
56%
Hát...biztos lehet ez alapján értékelni...de magam részéről...bocs de elég gusztustalan ez a pontozgatás. :S
2011. okt. 5. 12:02
 20/44 anonim ***** válasza:
kérdezted, miért vagyok szerelmes az exembe... sajnos magam sem tudom, egyszerűen csak érzem, sosem szerettem még így senkit, mint őt, de neki egészen más fogalmai voltak a szerelemről/kapcsolatról/bizalomról, mint nekem. Én szakítottam vele, és nem is mennék vissza hozzá, mert kínszenvedés vele együtt lenni. De ez sajnos nem változtat az érzéseimen. Van is miatta bűntdatom elég, hiszen az új párom nagyon odaadó, igazi főnyeremény és tényleg szeret engem.
2011. okt. 5. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!