Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha pasilistát csinálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?

Figyelt kérdés

Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.

Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)

2011. okt. 5. 09:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
haborgo, milyen szerencse, hogy a te tulajdonságaid, felteszem, egytől-egyig kifogástalanok, így nyugodtan válogathatsz a jobbnál jobb tulajdonságokkal bíró férfiak között. Hiszen az elképzelhetetlen, hogy esetleg te nem felelsz meg valamelyikünknek, nem igaz?:) Mondjuk a viselkedésed, felfogásod miatt. Én pl. nem szeretem a túlságosan öntudatos nőket, pontosabban azokat, akik magukat annak hiszik - borzasztóan irritáló:)
2011. okt. 5. 12:29
 22/44 anonim ***** válasza:
Ah, közül és nem között... Mindegy, most keltem, mentségemre:)
2011. okt. 5. 12:32
 23/44 anonim ***** válasza:
69%, szerintem te nem érted az iróniát :P
2011. okt. 5. 12:32
 24/44 anonim ***** válasza:
Világosíts fel nyugodtan, amúgy nem a kérdésre válaszoltam. haborgo válaszában viszont semmi irónia nincs, én pedig arra reagáltam.
2011. okt. 5. 12:34
 25/44 anonim ***** válasza:
Persze az is lehet, hogy haborgo csak viccel és még csak nem is nőnemű, de mivel én nem járok ide túl sűrűn, ezt nem tudhatom.
2011. okt. 5. 12:36
 26/44 anonim ***** válasza:
Igen, haborgo viccel, és nem nőnemű (asszem :D). De ha nőnemű, akkor is viccel.
2011. okt. 5. 12:45
 27/44 A kérdező kommentje:

szinte biztos vagyok benne, h pasi...:D

de amúgy nekem nem követelmény,h legyen 180 cm...csak lehetőleg ne legyen nálam alacsonyabb(173)...mondjuk előfordult már, h olyannal kezdtem, aki picit kisebb volt nálam. :)

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:24

hát ez nem könnyű eset, az is biztos...valahogy pedig el kell felejtened...mert megmérgezheti a mostani kapcsolatodat.

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:36

háborgó vallszeg kissé ironikusan írt, és nem is nőnemű szerintem. :) de mit jelent az, h ha valaki túl öntudatos. légyszi mondj rá példát. :)

2011. okt. 5. 12:55
 28/44 anonim ***** válasza:
sztem egyszerűbb és átláthatóbb lenne, ha mindegyiknek leírnád azokat a tulajdonságait, ami tetszik, és azokat, amik nem. aztán meglátod, hogy melyknél miből van a legtöbb
2011. okt. 5. 13:01
 29/44 A kérdező kommentje:
Ez is egy tökjó ötlet, köszi szépen. :))
2011. okt. 5. 13:16
 30/44 anonim ***** válasza:
Ha 15 évnél idősebbek vagytok, és komolyan pontozgatással döntitek el, hogy ki lesz majd később a párotok, akivel lehet, hogy később az életetek élitek le...hát akkor tényleg kibäszott nagy ny0morékok vagytok! Nevetséges, mintha kocsit akarnátok venni kb...undorító.
2011. okt. 5. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!