Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?
Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.
Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)
szinte biztos vagyok benne, h pasi...:D
de amúgy nekem nem követelmény,h legyen 180 cm...csak lehetőleg ne legyen nálam alacsonyabb(173)...mondjuk előfordult már, h olyannal kezdtem, aki picit kisebb volt nálam. :)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:24
hát ez nem könnyű eset, az is biztos...valahogy pedig el kell felejtened...mert megmérgezheti a mostani kapcsolatodat.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:36
háborgó vallszeg kissé ironikusan írt, és nem is nőnemű szerintem. :) de mit jelent az, h ha valaki túl öntudatos. légyszi mondj rá példát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!