Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha pasilistát csinálnátok, milyen pontok kerülnének bele?
Megelőzve a megjegyzéseket: de igen, van jobb dolgom, de igen, komolyan gondoltam és nem, nem vagyok felületes.
Csak már gondoltam összevetem azt az 1-2 pasit, mert komolyan mondom, én életemben nem voltam ilyen tanácstalan. És ugye mint tudjuk, nem szép dolog több pasit szédíteni, ezért én sem tenném ezt. Tehát arra gondoltam, h összeállítok egy pasilistát, és arra vagyok kíváncsi, h ti milyen pontok szerint osztályoznátok a fiúkat mondjuk egytől ötig. (Ilyenekre gondoltam egyébként: humor, vonzalom, intelligencia, kinézet, kisugárzás, közös témák...) Előre is köszi a segítséget. :)) (És pasik is nyugodtan ötletelhetnek. :P)
Igen, Háborgó viccel :-)
És E.T. haza telefonál :-)
30+f
na mondtam én!!!! :D
na akkor háborgásodból következtetve te nem vagy 180 cm, jól gondolom? :D
De, én vagyok annyi... :-)
Az első meglátásomat az internetes fórumokon sopánkodó sikertelen férfiak tapasztalataiból szűrtem le.
Ó hát akkor te nem is vagy olyan háborgó. :D
De hé, kifelejtetted azt, h mi nők csak a pénzes, jóképű pasikat akarjuk. Már olyan rég olvastam, egészen hiányzik. :D
Van olyan réteg is, amelynek nagyon számít a pénz.
Ezt nem kell tagadni.
És mindenkinek fontos a külső. Természetesen.
Nincs is ezzel gond. Amíg tudjuk, mi magunk hol helyezkedünk el a képzeletbeli szépségversenyben.
Aztán remélhetőleg a "helyezésünknek" megfelelően "pozícionáljuk" magunkat a húspiacon :-)
Ezek tények, beismerem, tényleg így van, vannak ilyenek. És a külső tényleg számít, ez nem is kérdés. (Csak néha rosszul ítélik meg, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki.)
De az utolsó mondataidat nem értem, kérlek magyarázd el.
A görbe hátú harangozó ne a város legszebb lányát nézze ki magának. Ez még a mesében sem vált be…
És a rút kiskacsából nem minden esetben lesz hattyú.
Ha én is átlagos kinézetű vagyok, nem a bombanőket kell kinéznem magamnak.
Bár állítólag a "bombanők" pont attól szenvednek, hogy szinte senki se mer hozzájuk közeledni, mert visszatartó erő az a túlzott szépség.
De nagyon elkanyarodtunk a pasilistától :-)
Ami egyébként létező dolog.
Egy ismerős nő társaság készített egy 20-30 pontból álló listát.
Sajnos nem tekinthettem bele :-)
Viszont kering erről két vicc is a neten!
Az egyik arról szól, hogy hogyan változik ez a lista az évtizedek során. A végén már az is elég, ha nem vizel a gatyájába a férfi :-)
De ezt sajnos nem találtam meg.
A másik viszont itt jön:
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában"
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti, hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők, akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedik, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...
Ez tetszik. :DD De remélhetőleg azért majd egyszer sikerül egy olyan pasit kifognom, aki nem csak azt látja bennem, h szeretem a szexet és elengedem sörözni. :D Ja és a viccet úgy is fel lehet fogni, h a nők nem feltétlen elégedetlenek, csak kíváncsiak és azt hiszik, mindennél van jobb...tudod tündérmese-effektus. :D
De szerintem pontosan ezért nem logikus amit mondasz. Mert az is csak a mesékben van, h a szép a széppel passzol, és a csúnya nem talál magának párt. Nem azt mondom, h nincs igazság abban, amit írtál. De csak azért, mert valaki nem mondható szépnek, nem jelenti azt, h ne is akarjon sokat. Érted? De a listával kapcsolatban még annyit: nem ez alapján dől el bármi is. Csak egyszerűen át akarom látni a dolgokat, ez meg csak így megy, ha átgondolom, kiben mit szeretek stb. és ezt írásban teszem. Nem is értem, egyesek miért háborodtak fel, h ez milyen undorító dolog.(Nem rád célzok háborgó.:D) Mert megfigyeltem, h nem értékelem eléggé azt, ami előny a pasikban és nem látom meg bennük a jót...na ez ellen akartam tenni. De most nem magyarázkodom, félre ne érts. :)
Ugyan!
Megtisztelsz, hogy kifejted a véleményed.
Ezt a szép-csúnya témát pedig láthattuk a Randiguruban feldolgozva.
Azért a nők, vagy is a NŐK, valóban hajlamosabbak a belső értékek alapján választani.
Ez gyakran látszik párokon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!