Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy fiú figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. Nem kell hazudni, nyugodtan mondd meg az igazat, teljesen diszkrét a rendszer, senki nem fog rád haragudni, ha épp nem az jön be, mint másnak. Magadat úgyse tudod átverni.
2011. szept. 30. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 .Daniel. ***** válasza:
73%
Nem tudtok megcáfolni de legyen, elmagyarázom. Ha azt írtad volna különc srác hogy a csajnak az izmos parasztok jönnek be és a másik csajnak meg a magadfajták nem is tudnék mit szólni de ha egy csaj az izmos parasztokról áttér a nyeszlett kedvesekre akkor nem elgondolkodtató hogy nem a külső játszik szerepet a dologban és hogy van valami közös vonzalmi szál? Írtad hogy "valamiért" Te kellettél neki. Az utolsó válaszolónak meg: nyisd ki a szemed, vannak olyan pasik akik nem gazdagok, nem a leghelyesebbek mégis van jó nőjük.:) Nem fogsz előrébb jutni az életben és nem leszel vonzóbb a nők szemében ha azt mondod: ez van, én tehetetlen vagyok és ez így is marad leszärom. De amúgy nem említettem hogy az hogy meg mered csókolni elég is. Azt mondtam elengedhetetlen. Ahelyett hogy kifogásolni akartok gondolkozzatok is el. Aztán ha semmire nem mentek még mindig marad a cáfolás:)
2011. okt. 1. 09:26
 62/62 anonim ***** válasza:
93%

En a cafolatot csak arra ertettem, hogy azt irtad, hogy igy, vagy ugy, de letfontossagu a hatarozottsag!

Erre irtam a sajat peldamat, hogy belemszeretett egy lany, aki a kigyurt, kokemeny, magabiztos, hatarozott, belemenos izompacsirtakat szereti, mikozben en minden vagyok, csak kigyurt, kokemeny, magabiztos, hatarozott, belemenos izompacsirta nem.

Ugy ertettem a cafolatot, hogy akar az is elofordulhat, hogy egy lany allitja sajat magarol, hogy neki az izmos, hatarozott, magabiztos fickok imponalnak, a kovetkezo nap viszont eppen olyasvalaki tetszik meg neki, aki ennek gyakorlatilag az ellentete, szoval abszolut ertelemben veve nem mondhatjuk ki, hogy bizonyos kulso, vagy belso vonasok elengedhetetlenek a sikeres partalalashoz!

Abban pedig abszolut igazad van, hogy ha valaki azt mondja magarol, hogy tehetetlen es nem erdekli az egesz, azzal nem fog elorebb jutni az eletben!

2011. okt. 1. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!