Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. Nem kell hazudni, nyugodtan mondd meg az igazat, teljesen diszkrét a rendszer, senki nem fog rád haragudni, ha épp nem az jön be, mint másnak. Magadat úgyse tudod átverni.2011. szept. 30. 18:29
21/62 anonim válasza:
mus musculusnál a pont.igaza van:D
22/62 mus musculus válasza:
Egyébként nem végletekben kell gondolkozni, szvsz az igénytelen meg a p*csa között ezer és egy átmenet van, de mindegy, te dolgod.
23/62 mus musculus válasza:
Köszönöm, eperturmix!:D
24/62 A kérdező kommentje:
Mivel mindketten egyenlő emberi lények vagyunk mus musculus, kérhetnék tőled valamit? elolvasnád kérlek még egyszer a kommentjeim? csak nem szeretném hogy mérges legyél rám. isten megbocsát
2011. szept. 30. 18:49
25/62 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen típusú a lány. Ha sótlan, humortalan, savanyú csajról van szó, vagy olyanról, aki nem komoly kapcsolatot keres, csak villogni akar a barátnők előtt a pasival, az biztos inkább a kigyúrt, uncsi pasit választja.
Ha egy vidámabb, érzékenyebb, a belső értékeket többre tartó, lányról van szó, vagy éppen olyanról, aki nem rajong a nagy izmokért, neki biztos nem jön be.
Ha konkrétan az én ízlésemet kérdezed, én az ilyeneket hamar leráztam magamról. Olyat választottam, aki nem kigyúrt, de figyelmes velem, és irtó jó a humora, mindig meg tud nevettetni.
26/62 anonim válasza:
Már nemazért, de megkérdeznék valamit mind a lányoktól, mind pedig az ő viselkedésüket megfejteni próbáló fiúktól: mi van azzal, hogy hogyan érzi magát a lány az adott fiúval? Hiába tökéletesen szép meg izmos meg mittomén a srác, ha pl. nem lehet vele semmit csinálni, mert annyira passzív, vagy épp agresszív meg rossz, akkor miért lenne vele a lány? Mire megy pusztán a külsővel? Annyi a kapcsolat, hogy sétál mellette meg megdugatja magát? Ti fiúk, ezt tényleg így gondoljátok, hogy ennyi elég? Megfordítva: nektek elég? Mert nekem nem. A szépség önmagában az égvilágon semmit nem jelent.
27/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Látod mus musculus? Ilyen módja is van a válaszadásnak
2011. szept. 30. 18:52
28/62 A kérdező kommentje:
bocs, utolsó 2
2011. szept. 30. 18:52
29/62 mus musculus válasza:
Én full nyugodt vagyok, eddig is az voltam. A 'nem leszek ettől se több, se kevesebb' rész is eljutott az agyamig, de igencsak ürügyszagúnak tartom. Direkt azért biggyesztetted oda, hogy legyen mire hivatkozni, ha netán általánosítással vádolnának. Vagy csak egyszerűen képtelen vagy elfogadni, hogy vannak akik eltérnek tőled ilyen téren és ide jöttél önigazolás nyerésének reményében. Sajnálom, hogy én nem adhattam meg neked az örömöt.
30/62 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) isten megbocsát
2011. szept. 30. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!