Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)
Daniel, sajnos cafolnom kell az allitasodat: en korabban mar irtam itt egy kommentet es emlitettem, hogy en gatlasos srac vagyok, nem vagyok hatarozott es magabiztos, amolyan "kulonc" figura vagyok, megis tobb izben elofordult mar, hogy belemszeretett egy-egy lany, akar olyan is, aki amugy a kifejezetten kigyurt, nagydarab, kemeny fickokert volt oda, ami en a legkevesbe sem vagyok!
Nagyon sokfelek az emberek, nagyon sok dolog megtortenhet a vilagon, egy adott ember elgondolasai, vagyai, vilagkepe, prioritasai, belso folyamatai is valtozhatnak akar egyik naprol a masikra: lehet, hogy egy lany ma meg egy jokepu, izmos atletaval tudja elkepzelni az eletet, masnap viszont talalkozik egy sovany, nyeszlett, de kedves sraccal es onnantol kezdve valamiert o kell neki... szoval nem lehet abszolut igazsagokat megfogalmazni, hogy mi az, ami vonzo, mi az, ami nem vonzo.
Persze altalanossagokat, atlagokat lehet vonni, de abszolut ertelemben vett igazsag a partalalasban, szerelemben szerintem nem letezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!