Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)
Ha megengeditek, leirnek par szemelyes elmenyt a temaval kapcsolatban:
Vekony, egyszalbelu, a legkevesbe sem izmos srac vagyok, raadasul elegge felenk, gatlasos es kicsit meg kulonc is... ennek ellenere elofordult mar, hogy olyan lany szeretett belem, akiert annak idejen a fel karjat adta volna a fel gimnazium, annyira szep volt es intelligens.
De olyan is tortent mar velem, hogy egy szorakozohelyen tancoltamm jol ereztem magam a barataimmal es egy kicsit mar reszeg lany valahogy elemkeveredett, ramnezett es kerteles nelkul a szemembe mondta, hogy szerinte gusztustalan vagyok! Neki eppen nem tetszettem, ilyen is van...
Aztan az is velem tortent, hogy egy olyan lany szeretett belem kesobb, aki amugy kifejezetten a nagydarab, izmos, kigyurt, agressziv eroembereket kedvelte, elottem is ilyen baratja volt... es valamiert megis megtetszettem neki!
Csak azt akarom a sajat peldakbol kihozni, hogy en nem tudom, min mulik az, hogy melyik lanynak, vagy fiunak eppen ki tetszik meg es miert (szemelyiseg? kemia? vagy valami megmagyarazhatatlan kozmikus vonzas?[csak hogy adjunk egy eselyt a mostanaban divatos ezoterianak is]:D:D), de ilyen egyszeruen, mint ahogy azt ez a kerdes probalja, szerintem biztos, hogy nem lehet eldonteni!!!
"és ők ezt így értik csak nem tudják "
De, igen, Daniel, tudjuk mi ezt azért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!