Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy fiú figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. Nem kell hazudni, nyugodtan mondd meg az igazat, teljesen diszkrét a rendszer, senki nem fog rád haragudni, ha épp nem az jön be, mint másnak. Magadat úgyse tudod átverni.
2011. szept. 30. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengeditek, leirnek par szemelyes elmenyt a temaval kapcsolatban:

Vekony, egyszalbelu, a legkevesbe sem izmos srac vagyok, raadasul elegge felenk, gatlasos es kicsit meg kulonc is... ennek ellenere elofordult mar, hogy olyan lany szeretett belem, akiert annak idejen a fel karjat adta volna a fel gimnazium, annyira szep volt es intelligens.

De olyan is tortent mar velem, hogy egy szorakozohelyen tancoltamm jol ereztem magam a barataimmal es egy kicsit mar reszeg lany valahogy elemkeveredett, ramnezett es kerteles nelkul a szemembe mondta, hogy szerinte gusztustalan vagyok! Neki eppen nem tetszettem, ilyen is van...

Aztan az is velem tortent, hogy egy olyan lany szeretett belem kesobb, aki amugy kifejezetten a nagydarab, izmos, kigyurt, agressziv eroembereket kedvelte, elottem is ilyen baratja volt... es valamiert megis megtetszettem neki!

Csak azt akarom a sajat peldakbol kihozni, hogy en nem tudom, min mulik az, hogy melyik lanynak, vagy fiunak eppen ki tetszik meg es miert (szemelyiseg? kemia? vagy valami megmagyarazhatatlan kozmikus vonzas?[csak hogy adjunk egy eselyt a mostanaban divatos ezoterianak is]:D:D), de ilyen egyszeruen, mint ahogy azt ez a kerdes probalja, szerintem biztos, hogy nem lehet eldonteni!!!

2011. szept. 30. 19:24
 42/62 mus musculus ***** válasza:
100%
Na mi van, kérdező, megállt a tudomány?:D
2011. szept. 30. 19:51
 43/62 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem a kigyúrt pasikat, legyen természetesen férfias testalkat, aki meg nem az, mert nem jók az adottágai, az meg úgy sem tud mit csinálni, sosem fog tetszeni. De ízlések, és pofonok, lehet valakinek pont ő fog tetszeni.
2011. szept. 30. 20:15
 44/62 .Daniel. ***** válasza:
66%
Figyelj jó helyen keresgélsz(evolúció) de tisztázzunk pár dolgot. Az izmot helyettesítsük fegyverrel. Tehát ott áll előtted az aki bántotta a nődet és a kezedben a stukker haver. Csak a személyiségeden(belsődön) múlik hogy meghúzod-e a ravaszt vagy sem. Tehát manapság a csajok nem azt nézik evolucionálisan hogy kinek van fegyvere hanem hogy ki olyan belülről hogy nem fél azt használni. Ha visszaolvasod a csajok kommentjeit rájössz hogy a belsőt helyezik előtérbe és ők ezt így értik csak nem tudják megfogalmazni(mindegy miért). De ha nem értenéd: ott a lándzsa a kezedben, támad a medve és melyik férfi éli túl? Aki odaáll a medve elé bátran és átvágja a torkát vagy aki gyáván elsprintel? Attól hogy nagy a bicepszed ne nevezd magad férfinak. Ha használni mered a stukkert majd akkor. Ez nem azt jelenti hogy ehhez agresszívnak kell lenned. A csajoknak egyszerre kell a pimasz rosszfiú és a szőke herceg. Gondold át.
2011. szept. 30. 20:56
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

"és ők ezt így értik csak nem tudják "

De, igen, Daniel, tudjuk mi ezt azért... :)

2011. szept. 30. 21:05
 46/62 .Daniel. ***** válasza:
46%
Te lehet hogy tudod de manapság ha egy szűz srác megkérdez egy csajt hogy mi jön be a csajoknak olyannal jön hogy legyen hűséges, kedves, udvarias stb...na most ez vonzalmi szempontból mi? Ne mond hogy Te arra nedvesedsz hogy jaj mennyire hűséges ahh!!!:) Remélem érted. Szóval szerencsés vagy és örülj mert jobban ismerheted magad mint a többi csaj.
2011. szept. 30. 21:12
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem azért fontos a hűség is, meg a kedvesség, főleg már így, pár éves kapcsolatban. De soha nem tagadtam, hogy kiemelkedően fontos az önbizalom, a talpraesettség, vagy legalábbis hogy ki tudjon állni magáért, értem, értünk, ha kell keményen.
2011. szept. 30. 21:18
 48/62 .Daniel. ***** válasza:
66%
Én itt most csak vonzalmi szempontról beszélek. Persze hogy fontos a hűség és minden ilyen dolog de vonzalmi szempontból a nőknél nem téma. És bizony sajnos az hogy a csajnak milyen a személyisége nem számít ha jó a teste. Viszont itt meg kell említeni hogy csak 1 vagy pár éjszakára. Komoly kapcsolatra a vonzó és normális nők jöhetnek szóba.
2011. szept. 30. 21:21
 49/62 mus musculus ***** válasza:
Daniel, te tudsz valamit. Akkora állatságokat magyarázol bele a dolgokba, hogy az hihetetlen.:D
2011. szept. 30. 22:04
 50/62 .Daniel. ***** válasza:
73%
Ne sérts meg csajszi, legalább kreatív vagyok:)
2011. szept. 30. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!