Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy fiú figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. Nem kell hazudni, nyugodtan mondd meg az igazat, teljesen diszkrét a rendszer, senki nem fog rád haragudni, ha épp nem az jön be, mint másnak. Magadat úgyse tudod átverni.
2011. szept. 30. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 mus musculus ***** válasza:
72%
És ezer bocs, amiért nélkülöztem a finomkodást, csak tudod az egész eddigi életem mások győzködéséről szólt és már enyhén szólva belefáradtam.
2011. szept. 30. 18:55
 32/62 A kérdező kommentje:
Nincs azzal baj, ha nem tetszik az izmos test, hanem inkább a vékony, átlagos jön be :)
2011. szept. 30. 18:56
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

Elso latasra? Egy esztetikusan izmos, mondjuk aki a sporttol (es itt nem a testepitest ertem!!!!) lett izmos, az lassuk be elorebb helyezkedik el a rangsorban. Mindaddig mig ki nem derul rola, hogy nincs humora, es nem lehet vele beszelgetni. Akkor nekem jon a hanyinger erzes :S Ellenben egy kevesbe jokepu (oke, lehet neki kezdetben nehezebb :) de a dumajaval meg tud fogni. :))

Ja es nekem is kinyilt a zsebemben a bicska a plazacica vs zsiroshaju ...(nem tudom mi volt a vege). Csak azzal a kulonbseggel, hogy azoknak a pasiknak, akik a plazacicakra kattannak be, ez eleg is! Kurv@ra nem erdekli oket, hogy mi van a felszin mogott :)

2011. szept. 30. 18:57
 34/62 A kérdező kommentje:
Jobban érzed magad egy átlagos srác mellett, mint egy izmos, biztonságot adó férfi mellett?
2011. szept. 30. 18:58
 35/62 A kérdező kommentje:
Ha azt írod, hogy nem láttál még olyan férfit/nőt, aki ennyire el volt hanyagolva, szerintem biztosan nem írnál igazat
2011. szept. 30. 19:00
 36/62 mus musculus ***** válasza:
100%
Igen, jobban érzem magam, mert én egy izmos srác láttán nem a biztonságra asszociálok, hanem arra, hogy mekkora csipszar vagyok hozzá képest. Egyszerre éreznék egyfajta félelmet kisebbségi komplexust. Én ilyen vagyok, ez van, lehet szarul vagyok összerakva.
2011. szept. 30. 19:01
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
18.51-es Ugye???? Szerintem is a humor sokkal fontosabb, mint hogy hogy nez ki! :) En imadom, amikor megnevetttet, vagy nevet egy-egy poenomon, mert akkor erzem, hogy "milyen jofej vagyok" :)
2011. szept. 30. 19:02
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
ma 18:51 vagyok. Én biztonságban érzem magam a párom mellett, pedig mint már írtam, nem kigyúrt és kb. olyan magas, mint én. Mondjuk ő nem is vékonyka már, van egy kis pocakja, de így tetszik. :) Nem biztos, hogy csak egy kigyúrt pasi nyújthat biztonságot. A párom mindig kiáll mellettem, teljesen rábízhatom magam, mindent megtesz értem, vigyáz rám és tudom, hogy bármi áron megvédene, ha arra kerülne sor. Ennél nagyobb biztonságérzetet semekkora izmok nem tudnának nyújtani.
2011. szept. 30. 19:02
 39/62 mus musculus ***** válasza:
100%
Tegyük hozzá, hogy egy kevés/normális mennyiségű izommal nincs baj (bár nem jelent előnyt sem), de a kolosszusoktól rámjön az okádhatnék.
2011. szept. 30. 19:06
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

Bocs 183 centi vagyok. Nekem az izom nem feltetlen nyujt extra biztonsagot :)) Marmint a pasin! Foleg ahogy a kerdesed hangzott "figyelmetlen a lányokkal, nincs humora". Ne haragudj mellette nem biztonsagban, hanem felszben elnek :))

Lattam mar elhanyagolt kulseju csajokat/fiukat, de ahogy te irtad van ez a tipus es a plazacica! Erre irtam en, hogy nemcsak... :)

2011. szept. 30. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!