Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú figyelmetlen a lányokkal, nincs humora, de ki van gyúrva, akkor több esélye van, mint egy átlagos gizda srácnak? (nem bádibílder testalkat, csak szálkás test, vastag karok)
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. Nem kell hazudni, nyugodtan mondd meg az igazat, teljesen diszkrét a rendszer, senki nem fog rád haragudni, ha épp nem az jön be, mint másnak. Magadat úgyse tudod átverni.2011. szept. 30. 18:29
11/62 A kérdező kommentje:
Pontosan igazad van :) és nem szeretnék hallani semmit, nem leszel se jobb, se rosszabb, ha buksz az izmos testre, hiszen az élőlények elsődleges feladata az, hogy szaporodjanak, nincs igazam?
2011. szept. 30. 18:40
12/62 anonim válasza:
Nálam a kigyúrtság egyértelműen hátrány. Gerincsérvem és csigolyatörésem van, mondjuk úgy, nem szeretek mozogni, és nem tudnék egy olyan emberrel lenni, akinek ennyire fontos az izom. A figyelmetlenség és a humortalanság is egyértelmű hátrány, mert kicsit érzékeny vagyok és imádok nevetni. Sokkal több esélye van egy kevésbé izmos, de kedves humoros srácnak, mint a kigyúrt tahó állatoknak (a vőlegényem is előbbibe tartozik).
20/L
13/62 mus musculus válasza:
És mi van, ha nem bukom rá?:D Kamuzok, vagy mi?:D
14/62 A kérdező kommentje:
mus musculus, nem veszed észre, hogy mindegyik hozzászólásoddal az volt a lényege, hogy vagy a kérdésembe, vagy a többiek válaszába valamilyen módon beleköss?
2011. szept. 30. 18:41
15/62 mus musculus válasza:
És neked nem tűnt fel, hogy az egész kérdésed eleve a női nem fikázására épül?
16/62 A kérdező kommentje:
de amúgy meg írtam, hogy nem leszel se jobb se rosszabb. mensid van? mi bajod van, mindenen pattogsz.
végy egy forró fürdőt a környezeted érdekében :)
2011. szept. 30. 18:43
17/62 A kérdező kommentje:
Igen, nekem jobban bejönnek a plázap*csák, mint a zsíoshajú korpás dagadt igénytelen kancák. és ez megeshet férfiaknál is. nem értem, semmi oylan dolgot nem írtam, ameely sértő lenne
2011. szept. 30. 18:45
18/62 A kérdező kommentje:
írtam én olyat, ha szereted az izmos testet akkor egy k*rva vagy mindenképp és ezen semmi nem változtathat?
2011. szept. 30. 18:46
19/62 mus musculus válasza:
Persze, hogy pattogok, mikor igazságtalanul generalizálsz. Erre minden esetben harapok, akkor is, ha pasikról van szó. És nem talál, nincs 'mensim', csak szimplán rühellem ha beskatulyáznak a legminimálisabb ismeretség nélkül, látatlanban.
20/62 anonim válasza:
Jó test + beképzeltség = vagány
Kevésbé szép pasi + vagyányság = beképzelt
Eddigi tapasztalataim alapján a nők így állítják fel az egyenletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!