Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy felpofoztam?
Volt egy srác, akivel már a második randin csókolóztam (nem szoktam ilyen hamar), mert nagyon szimpatikus volt, aranyos, kedves stb.A csók után megölelt, megpuszilta a homlokomat, tehát úgy viselkedett, mint aki szerelmes.Ez történt egy hónapja.A csók utáni napon üzenetben megbeszéltük, hogy valamelyik nap találkozunk (volt konkrét nap, csak már nem emlékszem:D)Tehát én aznap megjelentem a megbeszélt helyen, tökre izgultam.Késett 5 percet....tizet.....tizenötöt...fél órát vártam, aztán elmentem haza.Akkor, és azóta sem hívott, írt, stb. Ezután a "fantasztikus" randi után 4 nappal írtam neki, hogy mégis merrefele járkált akkor, amikor velem kellett volna lennie?Nem válaszolt...Akkor eldöntöttem, hogy ha meglátom, felpofozom.Erre tegnap sétálok a barátaimmal, és ő jön velem szembe a haverjaival.Elmegy mellettünk, és láttam, hogy észrevesz, de nem köszönt.Hm....láttam, hogy merre mennek, és kb. 5 perc múlva utánnuk mentünk.Meg is láttuk őket, és mivel az ő haveri társaságából páran ismerik az én barátaimat, néhányan odajöttek hozzánk.Kedves drága "pasim" pedig ott maradt a padon...egy csajjal.Erre én odaálltam eléjük, köszöntem, de rám se nézett, meg semmi.megrúgtam a cipője orrát, nem figyelt rám.Odajöttek hozzánk a többiek az én barátaimmal együtt, ő felállt, hogy köszönjön nekik.És ekkor egy gyönyörű csattanós pofont kapott tőlem.
Azok alapján,amit leírtam, megérdemelte a pofont? Hiszen teljesen behülyített (tudom, ez az én hibám is), és azt akartam, hogy tudja, hogy velem azért büntetlenül nem lehet szórakozni.
Bocs a helyesírási hibákért, ha van, gyorsan írtam.
Köszi a válaszokat!
16/L
Egy pofont lazán. Megütni durva lett volna, de te pont helyesen csináltad. Ennyit megérdemel egy ilyen rohad.ék. Mondom ezt, mint 22/F. :)
(ne már, a rohad.ék szót is szűrik?)
Kedves 3.válaszoló!
Mivel beszélgetéssel nem tudtam megoldani a helyzetet, és nem szerettem volna lezáratlanul hagyni, ez volt az egyetlen általam nagyjából jónak ítélt megoldás.
Am a barátnőjelöltje kiröhögte és otthagyta.Úgyhogy leégetni is sikerült:D
Így van kijárt neki a pofon, jól tetted:)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!