Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Olyan helyes . Már tettem neki enyhe jelzéseket hogy tetszik . De nem tudom hogy én tetszek -e neki. Mit tegyek!?
Első kommentelőnek: Sajnos nem tudok....:( mivelcsak ötödikes vagyok :S De azért köszi...
Második kommentelőnek:Nem ,nem a kiskutyámról beszélek :S
Vegyél kalapot fasírttal. Kb ennyi a megfelelő válasz a leírtakra.
Amennyiben normális választ szeretnél kicsit részletezhetnéd.
1. Mennyi idős?
2. Te mennyi vagy?
3. Mit szeretnél?
4. Van valakije?
5. Egy közösségbe jártok? (iskola, szakkör, teniszklub stb.)
1. : Mennyi idős ? : 12...:)
2. : Te mennyi idős vagy? : 12... :)
3. : Mit szeretnél? : Azt hogy mit csináljak hogy tetszem neki..
4. : Van valakije? : Már hogy lenne??? Velem egy idős és nincs senkije..
5. : Egy közösségbe jártok? Igen egy suliba és egy osztályba járunk ,immár 6 éve :)
Hívd meg egy sütire, csokira a suli büfében.
Érj finoman a kezéhez mikor átadod neki a kiválasztott cuccot. Figyelj rá, ha mesél valamit, reagálj rá valami értelmeset. Nézd meg a Randiguru című filmet. Abban is vannak jó ötletek. (12 éveseknek való a film, nem 18-as karikás. Mielőtt valaki törölné a kommentet...)
Szia én is 12 vagyok és ha lehet akkor e-mailozhatnánk. Melyik suliba jársz? Hol laksz? stb. Kérlek írj a szucsibogi@gmail.com email címre!!
Bogi:D
Köszönöm a kommenteket...nagyon aranyosak vagytok :)<3
Szia Bogi ..te hova jársz????
Szia!!
Én Várpalotai vagyok és Veszprémbe járok tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!