Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért nem sikerül barátnőt szereznem, miért nem kellek senkinek?
Már rengeteg helyen próbálkoztam lányokkal ismerkedni, de valahogy sosem alakult ki semmi, vagy már az elején lejött, hogy a lány inkább elküldene a fenébe, volt, aki meg is tette.
Vettem új ruhákat, drága parfümöt, de még ezek sem segítettek.
Én úgy tudom, h ha vki már úgy áll hozzá a dologhoz, h saját magáról azt tartja, h ronda, meg nem kell senkinek blabla, akkor az valahogy megjelenik a kisugárzásában, és valamilyen módon-lehet. h tudat alatt, v vmi ilyesmi- a lányoknál is ellenszenvet vált ki irányodba, tehát egyszerűbben fogalmazva, meglátszik rajtad, h nagyon alacsony az önbizalmad.
Szerintem első sorban azon kellene javítani, h te hogyan látod önmagad, megtanulnod elfogadnod saját magadat, fejleszteni az önbizalmadat, és akkor azt gondolom, h a pérkapcsolatos dolog is könnyebben menne.
A drága ruha meg parfüm stb blabla úgy magában nem képes nagy varázslatokra.
Sok sikert ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!