Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hajszín alapján választhatnátok barátnőt, melyiket választanátok?
Tudom, erre az a válasz, hogy nem ez a döntő, hanem arc, alak, összkép, de tegyük fel, hogy mindegyik egyben van, szóval csak arra válaszoljatok melyik hajszín jön be a legjobban! :)
Szőke? Barna? Vörös? Fekete?
Nálam a világos hajszínek dominálnak (mint a legtöbb férfinál).
pont ebben a sorrendben.
vörös de eredeti olyan nővel még nem volt szerencsém :)
amúgy teljesen mindegy
Szőke, fekete, vörös (de festett vörös, az eredeti vörös szerintem nem szép, legalább is még nem találkoztam ilyennel) és végül barna. Nálam ez a sorrend. De természetesen nem befolyásol semmit, nem ez alapján járnék bárkivel is. De pluszpont, ha szőke vagy fekete az illető :D
22F
Fekete !! Baba arc , sportos alkat :) es persze legyen egy kis esze ne anyi mint a legynek xd
a Voros is tetszik az eredeti amelyiken szeplo van baba arc sportos alkat es ne cincarnyi esszel :D xd
persze most szoke a baratnom azert mondom hogy mast akarok mert megtelt a hocipom vele xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!