Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok, hogy megváltoztathattok valamit a testeteken mit választanátok? Egyáltalán választanátok?
Egy dolgot?
És csak külsőleg?
Mert akkor a puncimat:)
Hát... sok mindent lehetne válzottatni, a tökéletesség miatt, de nekem jó így is, de ezeket talán:
- 3-4 kilót lefogyni
- sose legyen 1 pattanásom se
- meg ne legyek szemüveges
de ezek mind olyan dolgok amik olyan nagyon nem fontosak, a fogyást meg majd megoldom futással :))
a pattanás meg elmúlik, és a szemüveg sem tart örökké .... :))
Azt kérném, hogy szebb alakom legyen. Nem szeretnék topmodell alkatot, mert szerintem az nem szép, de arányos, normál alkatot szeretnék. Kicsit kisebb comb, fenék, has, kar és boldog lennék.
A bőröm hál'istennek nem olyan pattanásos, viszont én is ekcémás vagyok, habár ezt tudom valamennyire kezelni.
Ja, és a szép alak mellé kérnék egy nagy adag kitartást, hogy rendszeresen eljárjak futni vagy valami:D
15/L
szebb arcbőrt:D szal szeplőket se kérnék.
meg vastagabb combokat:)
és nagyobb mell is jöhetne:D
17/L
Mínusz 20 kg, és semmi pattanás. Úgy már elégedett lennék magammal.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!