Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha választhatnátok, mi lenne: nem kellene többet szőrtelenítened vagy ha nem kellene menstruálnod?
nem kéne menstruálnom.
az meggátol a szexben, a szőrtelenítés nem, azt én választom meg.
Szerintem a szőrtelenítés mentes életre voksolnának. Mivel így még mindig lehet gyerekük, ha arra vágynak, főleg hogy "lányokkal" kezdted a kérdést,s ők még javarészt arra vágynak egy idő után.
Mondjuk nekem alapban nincs menzeszem, tudom az okát de ezt most nem itt... Ezenkívül nem vagyok szőrös sem, hónalj, láb szinte teljesen szőrmentes, "ott" pedig csak gyér szőr van. Előbbi okból kifolyólag.
Ne kelljen többet szőrtelenítenem.
A menstruálás nem zavar, nekem nem teher, de szőrtelenítés megkeseríti a mindennapjaimat.
A menstruáció csak havi 5 napot zavar be az életembe, de a szőrtelenítés problémája mindennap fennáll.
18.23-as vagyok ismét.
Akkor tévedtem. Lányok, tudom hogy fáj olyankor a hasatok és minden, de nem gondoltatok arra hogy ha nem volna menzi, azt jelenti nincs peteérés, tehát sose lennétek anyák...?
Inkább az kéne, hogy senkinek ne járjon fájdalommal, csak néhány csepp legyen és 2-3 nap. Ennyit mindenki kibírna, és persze mellé szőrtelen lábakat, hónaljakat és alig szőrös nemiszervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!