Fiuk ha választhatnátok szűz vagy nem szűz lány választanátok?
Figyelt kérdés
nemet kort légyszíves!
normális válaszokat!
2011. ápr. 25. 19:44
1/20 anonim válasza:
Én inkább szűz csajt, mert szűzzel még nem voltam..nem tudom lesz-e ilyen élményem.
18f
2/20 anonim válasza:
oszinten megmondom nekem meg sexualis kapcsolatom nem volt de ha kene valasszak akkor egy kicsit jobban valasztanam a szuz lanyt mert erintetlen de hogyha a lany nem szuz az sem baj :D !
3/20 anonim válasza:
Attól függ, ha vele képzelem el hátralevő életemet akkor a nem szüzet választanám mert nekem az az álláspontom hogy előbb utóbb úgy is kijön belőle a kíváncsiság, egyébként mind1 hogy szűz-e avagy sem. 24F
5/20 A kérdező kommentje:
hát az én barátom eléggé meglepödöt h szűz vagyok -.-" 17L
2011. ápr. 25. 19:47
6/20 A kérdező kommentje:
19:47
miért jobb?:D
2011. ápr. 25. 19:48
7/20 anonim válasza:
Lány vagyok, 20 éves. Úgy gondolom, mindkettőnek megvannak az előnyei.
Hátrány:
- túlságosan ragaszkodik majd ahhoz, aki az 1. volt neki
- nagyon finom bánásmódot és jóval több figyelmet igényel
- kellemetlen, ha aktus után ezzel dobálózik majd: "Elszúrtad!"
Előny:
- még nem volt benne senki
- szűz lánnyal lenni MEGTISZTELTETÉS
- Te vezeted be a "sűrűbe"
9/20 anonim válasza:
19:48-as!
Jó dolgokat írtál, alapból én is így gondolom. Aztán egy egyéjszakás kapcsolatban elveszítettem a szüzességemet, és érdekes módon a srác jobban ragaszkodik hozzám, mint én hozzá :] (Gondoltam érdekességként leírom)
22/L
10/20 A kérdező kommentje:
hát én nem hittem volna h egy fiu ennyire megváltozzon pármsáodperc alatt mint a barátom amikor náluk voltam és modntam neki h még nem voltam senkivel akkor leállt inkább pedig hagytam volna h folytassa de nem azt modnta h akkor majd késöbb nem értem...
2011. ápr. 25. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!