Fiuk ha választhatnátok szűz vagy nem szűz lány választanátok?
Figyelt kérdés
nemet kort légyszíves!
normális válaszokat!
2011. ápr. 25. 19:44
11/20 A kérdező kommentje:
amugy köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 25. 20:02
12/20 anonim válasza:
Tapasztalt, bevállalós, nem szűz lány jöhetNE, ha nem lenne barátnőm.
20/f
13/20 anonim válasza:
Szerintem azért állt, le mert emlékezetessé szeretné tenni számodra, nem csak úgy durr bele. Egyébként aranyos. :)
14/20 anonim válasza:
Azon lepődött meg, hogy 17 évesen még szűz vagy?? Hogy hogy lehet ez??? Nah, akkor én bajban vagyok..18 évesen vagyok még szűz..XD Jaja, igaza lehet az előttem szólónak, és nagyon jókat írt a 19:48-as! Szerintem is teljesen így van!
15/20 anonim válasza:
Úgy tudom hogy a szűz lányok nehezebben adják magukat, lehet hogy fél évig is eltartana ameddig az ágyig eljutnánk.
Egy nem szűzzel lehet hogy 1 hónap után is.
Még nem volt barátnőm de igazából mind1 hogy szűz vagy sem, csak nekem teccen.
16/20 anonim válasza:
20 évesen vagyok szűz, és egy szűz lánynak jobban örülnék. 20/f
17/20 A kérdező kommentje:
igen lehet azért csinálta igazából nem nagon beszéltünk ilyesmiről de már mondtam neki h szeretném szóval remélem mostmár nem fogja azt modnanni h "mégse"
2011. ápr. 25. 22:12
18/20 A kérdező kommentje:
és köszönöm minden válasz hasznos volt:)
2011. ápr. 25. 22:12
19/20 anonim válasza:
21:34
Szerintem a legtöbb lányt ágyba viheted (vagy a legtöbb lány ágyba vihet, a feminista szövegelések elkerülése végett, mert egyenrangúak vagyunk) akár pár nap után is akár szűz, akár nem.
20/20 anonim válasza:
Részemről teljesen mindegy, de nagyon örülnék ha egy lány nekem ajándékozná a szüzességét. Meg hát szerintem a normálisabb emberek nem a szüzesség témával kezdik az ismerkedést, és ha teszik meg szimpatikus is akkor meg már nem mindegy? :) 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!