Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok, hogy megváltoztathattok valamit a testeteken mit választanátok? Egyáltalán választanátok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 11:30
32/41 anonim válasza:
Én azt hogy egészséges legyen a bőröm:/ Kiskoromba elég durván megégtem.....
33/41 anonim válasza:
En szebb fogsort es ha jol lattam, a peniszmeretrol meg nem esett szo, ugyhogy azt meg hozzacsapnam a listahoz. Szeretnek nagyobbat, mert baromi gatlasos vagyok miatta!
34/41 anonim válasza:
Brére átmehetne az a pár kiló, amit a hasamról lefogynék :D
35/41 anonim válasza:
Ha csak egyetlen dolgot lehetne, akk azt kérném, h ne legyen szőröm egy szál se a szemöldökömön és a hajamon kívül! De am rengeteget tudnék sorolni!
36/41 anonim válasza:
Egy komplett új testet kérnék:D 16/l
37/41 anonim válasza:
Utolsó, ez túlzás! Mi bajod a testeddel? :)
38/41 anonim válasza:
Utolsó,az,hogy van rajtam 5-6 kg felesleg,az arcom meg tök átlagos,kicsit csúnyácska:/
39/41 anonim válasza:
5 kiló súlyfelesleget le lehet adni, egy kis oda figyelést igényel, bár tudom mindenkinek másképp működik a teste, de nálam ha kevesebbet és egészségesebben (pl.: több zöldség) étkezem, 5 kiló lemegy simán. Arc... hát az enyém konkrétan ronda, attól az átlagos jobb hidd el :)
40/41 anonim válasza:
Egy új fejet. A testemmel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!