Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét tegyek, ha megyek az utcán, én szinte minden lányban egy potenciális barátnőt látok, de (folyt)?
Figyelt kérdés
Szoval kezdem az elején 22 leszek hamarosan , egyetemre járok, és még NEM volt barátnőm... Már az összes zsigerem ellene van ennek az állapotnak :S A kérdést folytatva: szoval ,hogy nekem nincsenek túl magas igényeim állítólag.De ha meglátok egy lányt, akkor mi jut eszembe? Ááá úgyis van barátja, vagy ááá felesleges próbálkozás mert úgyis lekoptatna, vagy mégis mit mondjak neki... Mivel nem járok buliba , csak nagyon néha, ezért ez kiesik, marad a suli. De itt meg mégis mivel menjek oda hozzájuk? Alapszituáció: ott állnak a lányok 6an, nem kevesebben, és mégis mit kezdjek én úgy, az meg elég ritka hogy egyedül van akárki, vagy ha mégis akkor előjön az, hogy mit mondjak... szia merre a x terem---> arra, kössz ! ennyi:S Pedig egyébként a beszélőkémmel nincs gond. Ráadásul már az is kezd az idegeimre menni, amikor a jó csajok kérdezik, de neked hogyhogy nincs barátnőd?! (most sejtem jönni fog 1-2 oltás, de azokra is kíváncsi vagyok ha netalán jön, az is kritika)2011. szept. 13. 19:28
1/19 anonim válasza:
Ha nem nézel ki jól, akkor úgy is mindegy.
3/19 anonim válasza:
"Ááá úgyis van barátja, vagy ááá felesleges próbálkozás mert úgyis lekoptatna, vagy mégis mit mondjak neki... "
A nők gondolkoznak így, légy férfi, próba szerencse, legalább megtudod van-e pasija.
A lényeg, hogy ne erőltesd, lazán csináld. Jópofizz nekik, viccelődj és ne várj azonnali eredményt. Előbb-utóbb lesz valami.
4/19 A kérdező kommentje:
Azzal a nem ismersz senkivel problem van , csúsztam, tehát nem az én évfolyamommal vannak óráim , az meg úgy necces.
2011. szept. 13. 19:34
5/19 anonim válasza:
csinálj nekik szilvásbuktát, mert azt szeretik.
6/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon punci viselkedés... de hát nekem ez már pánikot okoz lassan :S Most is van egy lány, tetszik meg minden , de már szinte elkönyveltem, hogy úgyse jön össze, nincs barátja, de majd lesz :S Nem baj mostantól kemény leszek, és nem fog érdekelni :)
2011. szept. 13. 19:36
7/19 A kérdező kommentje:
Szilvásbuktát én is szeretem!!!:)
2011. szept. 13. 19:36
8/19 anonim válasza:
Szerintem k*rvázz.
Olcsóbban kijössz és ugyanazt kapod.
9/19 anonim válasza:
te jófej srác vagy ha van kedved dumálok veled!! ;) 16f
10/19 anonim válasza:
"Neked miért nincs barátnőd" kérdés engem is idegesit, mintha folyton kapcsolatban kéne lenni.Vegyük a saját példámat...kicsit nyuszi vagyok de szokásom túllépni a határaimat és néha olyat teszek ami nem jellemző rám, vagyis odamegyek a csajhoz...mondjuk nem utcán, hanem üzletben vagy sportklubban stb. és megmondom neki hogy szimpatikus és meghivom ide-oda.Eddig elutasitás lett a vége, viszont egy dolog biztos...férfiként viselkedtem és erre büszke vagyok...azért én már nem vagyok 22, jóval elhagytam és nem látok minden lányban potenciális barátnőt...lehet azért mert a tesztoszteron szintem lecsökkent, benned viszont tombol.Úgyhogy a férfinak az a dolga, hogy próbálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!