Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét tegyek, ha megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét tegyek, ha megyek az utcán, én szinte minden lányban egy potenciális barátnőt látok, de (folyt)?

Figyelt kérdés
Szoval kezdem az elején 22 leszek hamarosan , egyetemre járok, és még NEM volt barátnőm... Már az összes zsigerem ellene van ennek az állapotnak :S A kérdést folytatva: szoval ,hogy nekem nincsenek túl magas igényeim állítólag.De ha meglátok egy lányt, akkor mi jut eszembe? Ááá úgyis van barátja, vagy ááá felesleges próbálkozás mert úgyis lekoptatna, vagy mégis mit mondjak neki... Mivel nem járok buliba , csak nagyon néha, ezért ez kiesik, marad a suli. De itt meg mégis mivel menjek oda hozzájuk? Alapszituáció: ott állnak a lányok 6an, nem kevesebben, és mégis mit kezdjek én úgy, az meg elég ritka hogy egyedül van akárki, vagy ha mégis akkor előjön az, hogy mit mondjak... szia merre a x terem---> arra, kössz ! ennyi:S Pedig egyébként a beszélőkémmel nincs gond. Ráadásul már az is kezd az idegeimre menni, amikor a jó csajok kérdezik, de neked hogyhogy nincs barátnőd?! (most sejtem jönni fog 1-2 oltás, de azokra is kíváncsi vagyok ha netalán jön, az is kritika)
2011. szept. 13. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Figyelj!!!

Ezt most úgy olvasd, mintha ezen múlna az életed!

Én is olyan voltam, mint te(csak 14 éves) rondának, kelletlennek éreztem magam, DE! Egyszer amikor elmentünk a családdal kirándulni 5 napra, nem tudtam kiverni, mert egész nap rajtam voltak, még wcre is kb egyedül mentem.

Azt vettem észre, hogy egyszerűen leszartam mindent és 1 célom volt, hogy DUGJAK(ez persze nem valósult meg).

Most suliban megcsináltam ugyanezt elözö héten, és olyan fullos csajt szedtem össze, te beszarsz behugyozol(160, vékony nagy csöcsökkel, cuki arccal, de nem k*rvás, aki kelleti magát egy szál miniben)

Tudom mit fogsz érezni, vért izzadva próbálsz majd elaludni a kanossággal, de megéri hidd el, az öreg nénikre is fel fog állni, de semi baj, mert érzed magadban az erőt, a magabiztosságot, a férfiasságot.

Tuti nem fog sikerülni elsőre végigcsinálnod, nekem is csak 3adszorra sikerült, de mindig gondolj arra, hogy túl megengedő vagy magadhoz.

Sok sikert, szurkolok!

(a csajoknak nem csak a külső kell, ezt tartsd észben:magabiztosság, férfiasság)

2011. szept. 13. 19:54
 12/19 A kérdező kommentje:
A 16 évest várja SP azt üzeni , az utsónak meg én üzenem, hogy a mondandójában van valami :)
2011. szept. 13. 19:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem van valami, hanem ez így van, és ha nem veszed komolyan, amit írtam, akkor leírom, hogy mi fog veled történni: szűz maradsz, szánalmas hájgombóc leszel aki egész nap wowozik, nem lesznek barátaid, mindenki undorodni fog tőled, wowos karikra vered majd ki minden nap

csak gondolj ezekre, van pár ilyen a világban, és több is mint amennyire te gondolsz

(sry, csak próbállak ösztönözni, de van rá esély, hogy ezek közül valamelyik bekövetkezik, mindenezetre, a végeredmény írd le nekem a buxshit@gmail.com emailcímre, ha tudsz minden napról számolj be, ma el is kezdheted, én majd tartom benned a lelket)

2011. szept. 13. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:

sok a gondol szócska, bocsi

Előző

2011. szept. 13. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
bux.shit@gmail.com, boccs :DDD
2011. szept. 13. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
És ha van barátja, megkérdezed, válaszol és kész! Attól még lehet beszélgetni, nem kell rögtön lekopnod... Ha pedig nincs barátja, akkor mázlid van. Engem pl. sosem szokott zavarni, ha egy fiú megszólít (sőt, elég bátor dolognak tartom), még akkor sem, ha éppen van barátom, beszélgetni mindig lehet. :) 19L
2011. szept. 13. 21:06
 17/19 .Daniel. ***** válasza:
A buxus gyerek tanácsa sokat segíthet.Bár az utolsó sorban minden benne van. Magabiztosság, bátorság és férfiasság. Meglátod, oda mész és azt mondod: Szia ha már ennyit szemeztünk elárulom hogy szimpinek látszol. Mesélj magadról megszeretnélek ismerni. De ezt fényes nappal. Ez bátor, őszinte, férfias és meglepő. Gondolj arra hogy minden elszalasztott csaj újabb igazolása töketlenségednek és férfiatlanságodnak.
2011. szept. 15. 20:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha már annyit szemeztünk... de mi van ha nem?:DXD
2011. szept. 15. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:

az, hogy egy töketlen szűz maradsz, az!

értelmét veszti az életed ez által, az ember azért született, hogy szaporodjon, mint minden élőlény, és a mai világban ez így teljesedik ki, hogy keresel magad mellé egy párt. Ez van öreg, én próbáltam segíteni, de kedves szóval faszt sem érsz el. Gondolom ugyanúgy kivered naponta, mind egy 12 éves. gratula

2011. szept. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!