Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?
Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?
Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.
"Nem lettünk gyávábbak, de amióta a nagy emancipáció tombol, mely alatt azt értem, hogy a ribancok pofátlanul lealázzák az embert, kétszer is meggondoljuk, hogy mit tegyünk. "
Szivemen szóltál...kb. ugyanez van nálam is ha nem is kétszer gondolom meg de háromszor biztos...nincs kedvem valami idióta "nemtudomMitAkarokDeTeTuddHelyettemIs" csajhoz, aki még le is aláz, ha kedves merészelsz lenni.Szóval ne dobd a gyöngyeid disznók közé, engem már nem a p*ncihajsza vezérel, úgyhogy csak a normális, inteligens nőknek kedveskedek csak.
Tettem is fel egy témába vágó kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez miatt a helyzet miatt fogok kimenni finn országba, ott a nők és a férfiak is egyenrangúak, ott teljesen más a nők mentalitása, ők is odamennek a férfiakhoz, kedvesek ha te is az vagy velük, de ha bunkó vagy akkor ne várj kedvességet, tehát ott nincs az, hogy a nőknek könnyebb, ott van igazi egyenjogúság, és ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!