Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?
Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?
Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.
ma 00:30!
Pont ezt magyaráztam, hiába vannak meg bennem is azok a dolgok, ha nincs bátorságom odamenni egy csajhoz se. Az elején meg hogyan kell jól csinálni? Játsszam meg magam? Tegyek úgy, mintha valami nagy csajozó lennék? Lökjem a süket dumát? Mert akkor az nem én lennék. 22F
„Ez az a plusz, amit azért nyújtasz, hogy kompenzáld a külsőd. És már a leges legelejétől kell nyújtanod ezta a pluszt.”
Legalább elismered, hogy neked is csak a külső számít. Méghogy kompenzáljak, ha nem én vagyok Brad Pitt igaz? Lónak a f.szát. A csajok ezt legtöbbször úgy értik, hogy nem baj, hogy átlagos vagy – mert azért nem mindenki filmsztár, vagy modell – de ha van pénzed, akkor nyerő vagy.
„Nem érzem magam önelégültnek és nagyra sem vagyok magammal. Szerintem a fiúnak kell megtenni a kezdő lépést, ha erre nem képes, akkor nincs benne kellő férfiasság és ha nyámnyila, tutyi-mutyi a fellépése és nincs sem külsőre sem belsőre (kisugárzás, testbeszéd, határozottság, jó duma) ami megragadna, akkor kellene vele kezdenem.”
Érdekes. Ha elmenne melletted az álompasi – 190 magas, izmos, jóképű, hibátlan mosoly – de leszarna téged és tovább menne, akkor már egyből nem fog meg benne semmi. Kisugárzás, testbeszéd stb. maszlag hagyjuk már. És milyen legyen a jó dumája, ha a második mondat után elküldöd a p.csába? Ti követeltétek az egyenjogúságot, hát tessék itt az alkalom. Nektek is ugyanúgy kell a kapcsolat és a dugás, de játszátok az ellenkezőjét és azt hiszitek, hogy minimum istennők vagy lottó főnyeremények vagytok, mely eléréséhez meg kell szenvednie az embernek.
Az ilyen csak, mert pinám vagy és ezért különben érzem magam p.csához pedig a hülye tahók mennek oda, akik csak dugni akarnak. Aztán persze sírtok, hogy sehol egy normális pasi.
„Ne keseredjetek el srácok. Van egy csomó lány, aki pont az ilyen zárkózottabb srácokat szereti.”
Persze tudjuk, de a valóság érdekes módon mást mutat.
„Lehet rossz lányok közt keresgéltek”
Ez már unalmas. A faszik része nem a kikent sötét pláza p.csák között keresgél, hanem az átlagos, normális csajok között, de azoknak is akkora igényeik vannak, hogy hihetetlen. Ha pedig minden csaj rossz, akkor nem a férfiakban van a hiba.
"azt hiszitek, hogy minimum istennők vagy lottó főnyeremények vagytok, mely eléréséhez meg kell szenvednie az embernek."
Elárulom a legtöbb csaj, sokszor önértékelési problémákkal küszködik a külseje miatt és csak álca a pics@ság, mert nem akarunk egyből gyengének és sebezhetőnek tűnni. Ti gondoljátok, úgy hogy mi vagyunk a főnyeremény, amiért szenvedni kell és egyből úgy is viselkedtek, mintha mi többet érnénk és ez taszító, mert nem férfias. Mi egyenlőséget akarunk és egy olyan férfit, aki irányítani tud minket, a szeszélyeinket, a hisztiket, mikor pics@k leszünk. De ezt hogy várjuk el egy olyan pasitól, aki egyből úgy áll a dologhoz, hogy ő kevesebbet ér, mint mi?
ma 10:05
"Az elején meg hogyan kell jól csinálni? Játsszam meg magam? Tegyek úgy, mintha valami nagy csajozó lennék? Lökjem a süket dumát?"
Viselkedj úgy, mintha egy csaj barátoddal beszélgetnél, nem kell semmi extrát nyújtani. De amit az előbb is elmondtam, ne görcsölj, ne érezd hogy mi többek lennénk, lásd bennünk a hétköznapi embert, ne a főnyereményt, amiért meg kell küzdeni.
Elárulom a legtöbb csaj, sokszor önértékelési problémákkal küszködik a külseje miatt és csak álca a pics@ság, mert nem akarunk egyből gyengének és sebezhetőnek tűnni. Ti gondoljátok, úgy hogy mi vagyunk a főnyeremény, amiért szenvedni kell és egyből úgy is viselkedtek, mintha mi többet érnénk és ez taszító, mert nem férfias. Mi egyenlőséget akarunk és egy olyan férfit, aki irányítani tud minket, a szeszélyeinket, a hisztiket, mikor pics@k leszünk. De ezt hogy várjuk el egy olyan pasitól, aki egyből úgy áll a dologhoz, hogy ő kevesebbet ér, mint mi?
Dehogy akartok ti egyenlőséget! Nagyon is jól megfelel nektek ez a helyzet. Most őszintén, valld már be: Nem baromi jó érzés, amikor egy tucatnyi srác versenyzik a kegyeidért? Ne mondd, hogy nem!
Ami pedig az igazi férfit illeti: ha egy úgymond igazi férfi idetévedne a múltból, akkor be is pisilnétek tőle! Az nem tűrné el, hogy kedvetekre szórakozzatok vele, hanem nagyon keményen megmutatná a helyeteket!
Valamit jól jegyezz meg! Régen valóban udvaroltak a férfiak és tisztelték a nőket. DE!!!
Régen a nők is igazi nő módjára viselkedtek! Ha egy férfi közeledett feléjük, akkor tisztelettel és szeretettel kezelték. Nem küldték el a halál f...ára, mert nem volt az esetük, nem alázták meg és nem röhögték ki a barátnőikkel.Ha így tettek volna, mehettek volna örömlánynak egy bordélyba, mert attól fogva annyit értek volna minden férfi szemében.
Valamit valamiért, tudod a mondást!
Néhány csaj valóban durva lett és produkálja azt amit leírtál, de a normális csajok (mert vannak nem lesz mindenkiből hulye nő) egyáltalán nem azok. Nálunk pedig ha rendesen kezdeményeztek lehet esélyetek.
És ha a régi férfiak olyan tökösek voltak, legyél te is ilyen azokkal akiknek szerinted kijár.
„Ti gondoljátok, úgy hogy mi vagyunk a főnyeremény, amiért szenvedni kell és egyből úgy is viselkedtek, mintha mi többet érnénk és ez taszító, mert nem férfias. Mi egyenlőséget akarunk és egy olyan férfit, aki irányítani tud minket, a szeszélyeinket, a hisztiket, mikor pics@k leszünk. De ezt hogy várjuk el egy olyan pasitól, aki egyből úgy áll a dologhoz, hogy ő kevesebbet ér, mint mi?”
Ez rohadtul nincs így. A tetves média sulykolja ezt mindenkibe. De azért az jólesik, ha körbe ugrálnak. Akkor érdekes módon nem tiltakozol, hogy ez mennyire taszító, amikor randira hívnak és fizetik a szarjaidat.
Az egyenlőség pedig azt is jelenti, hogy kezdeményezel, randira hívsz egy pasit stb. Mert amit te leírtál és így viselkedik egy pasi, akkor egyből az jön, hogy egy bunkó állat, aki irányít és nem hagy élni.
Vagy neked az kell, hogy: kuss legyen tetves ribanc! Takarodj vissza a konyhába és ki ne gyere onnan, amíg kész nem lesz a vacsora. Este pedig dugatnékom van, de ezúttal legyen már benned több élet, mint egy fatörzsben! Ez hogy tetszene?
„Ami pedig az igazi férfit illeti: ha egy úgymond igazi férfi idetévedne a múltból, akkor be is pisilnétek tőle! Az nem tűrné el, hogy kedvetekre szórakozzatok vele, hanem nagyon keményen megmutatná a helyeteket!”
Elég lenne tanulságként megnézni egy 70-es évekbeli zsarus filmet. Ott aztán nincs női nyomozó, vagy ügyvéd. Ha kell kőkeményen arcon b.szták a csajokat, ha arra volt szükség.
Az ún. feminista mozgalmak többet ártottak a nőknek, mint használtak.
„Nálunk pedig ha rendesen kezdeményeztek lehet esélyetek.”
Persze, te normális csaj vagy, miért is lennél más. Mit értesz rendes kezdeményezés alatt, fejtsd már ki!
„És ha a régi férfiak olyan tökösek voltak, legyél te is ilyen azokkal akiknek szerinted kijár.”
Szerintem mindegyiknek kijár és akkor nincs probléma.
Minden nőnek jól esik a törődés és a figyelem növeli és az önbizalmát, ha egy srác körbezsongja, de mint már mondtam, ha nem tudok rá felnézni, mint férfire, akkor a haver kategóriánál több nem lesz.
"Mert amit te leírtál és így viselkedik egy pasi, akkor egyből az jön, hogy egy bunkó állat, aki irányít és nem hagy élni. "
Feketén fehéren látod, vannak árnyalatok. Nem egy férfi se legyen bunkó, de legyen független személy, ne a kéréseinket lesse folyton, tudjon nemet mondani, legyen titokzatos, vagyis tegyen váratlan lépéseket és kicsit legyen szeszélyes. Éreztesse, hogy nő vagyok kedvességgel, figyelmességgel, bókokkal. És az sem utolsó, ha jól csókol.
Egyenlőség jó, ha van, de bizonyos szerepeknek nem kell változnia, ezek közé tartozik, hogy a férfi merjen lépni, közeledni, igenis tegye meg az első lépést a kapcsolat minden szintjén. Mi adjuk az apró jeleket, tessék figyelni, és ha megfelelő az idő, akkor lépni.
„Mit értesz rendes kezdeményezés alatt, fejtsd már ki! „, ahogy tegnap írtam
Viselkedj úgy, mintha egy csaj barátoddal beszélgetnél, nem kell semmi extrát nyújtani. De amit az előbb is elmondtam, ne görcsölj, ne érezd, hogy mi többek lennénk, lásd bennünk a hétköznapi embert, ne a főnyereményt, amiért meg kell küzdeni.
„Minden nőnek jól esik a törődés és a figyelem növeli és az önbizalmát, ha egy srác körbezsongja, de mint már mondtam, ha nem tudok rá felnézni, mint férfire, akkor a haver kategóriánál több nem lesz.”
Nekünk talán nem esik jól törődés és a figyelem, mert ti erre képtelenek vagytok, mivel akkor egyből jön az én nem fogok a pasi után futni duma.
Pontosan. Ha az illető normális veletek, akkor jó lesz havernak és összeálltok az első tahóval, aki kihasznál titeket.
"Mert amit te leírtál és így viselkedik egy pasi, akkor egyből az jön, hogy egy bunkó állat, aki irányít és nem hagy élni. "
Feketén fehéren látod, vannak árnyalatok. Nem egy férfi se legyen bunkó, de legyen független személy, ne a kéréseinket lesse folyton, tudjon nemet mondani, legyen titokzatos, vagyis tegyen váratlan lépéseket és kicsit legyen szeszélyes. Éreztesse, hogy nő vagyok kedvességgel, figyelmességgel, bókokkal. És az sem utolsó, ha jól csókol.
És te mivel érezteted, hogy az illető férfi?
Igen tudjuk a szokásos, legyen kemény, de házias. Mondjon nemet, de azért ugráljon körbe, mert jó a figyelmesség, legyen titokzatos, de azért ne titkoljon már semmit, mert leellenőrzitek a telefonját, tegyen váratlan lépéseket, de ne legyen túl kiszámíthatatlan. Ti sem tudjátok mi kell nektek.
Egyenlőség jó, ha van, de bizonyos szerepeknek nem kell változnia, ezek közé tartozik, hogy a férfi merjen lépni, közeledni, igenis tegye meg az első lépést a kapcsolat minden szintjén. Mi adjuk az apró jeleket, tessék figyelni, és ha megfelelő az idő, akkor lépni.
Akkor azt is tudhatnád, hogy a férfiak nagyrésze nem ismeri az ti egyértelmű jeleiteket, mert csak egymás között értitek. Persze, ha keresztbe teszed a lábadat, egyből tudnom kéne, hogy mit akarsz. Az egyenlőség pedig azt jelenti, hogy felértékelődnek a szerepek és nem csak azt vesszük át, ami kényelmes és előnyös, hanem azt is, ami kényelmetlen. Gondolok itt a randira hívásra, vagy a kezdeményezésre.
„Mit értesz rendes kezdeményezés alatt, fejtsd már ki! „, ahogy tegnap írtam
Viselkedj úgy, mintha egy csaj barátoddal beszélgetnél, nem kell semmi extrát nyújtani. De amit az előbb is elmondtam, ne görcsölj, ne érezd, hogy mi többek lennénk, lásd bennünk a hétköznapi embert, ne a főnyereményt, amiért meg kell küzdeni.
Ha az ember barátként beszél veletek, akkor egyből az jön, hogy nem is akar többet, mert nem érezteti, hogy akarna valamit. Ez már megint egy ellentmondás, amit ti sem értetek. Én aztán nem görcsölök és nem tekintelek főnyereménynek titeket.
Most akkor már nem is értetek küzdeni? Az előbb még ellett. Akkor legközelebb csak kezdjek el haverilag beszélgetni és máris szétteszitek a lábatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!