Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?
Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?
Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.
Azért nem kezdeményeznek mert a lányok kapásból elutasítanak általában mindenkit, és ettől elmegy az önbizalmunk + a tv sulykolja az emberekbe, hogy ha nőt akarsz legyen pénzed, lakásod, jó kocsid, legyél magas és jóképű, és a lányok ezt el is hiszik és ilyen kell nekik, aki nem helyes - ez nálatok nem tudom mit jelent az nem kell senkinek, midnen lány kiköti, hogy csak helyes pasik jöjjenek, ő meg kedvére válogat ugye közülük, mert a mai társadalom kiszolgálja a nőket, midnenki csak helyes pasit akar, aki meg nem született helyesnek annak nem lesz barátnője.Te sem kezdeményeznél ha folyton elutasítanának igaz?Neked nem is kell kezdeményezni, ez az igazságtalanság, ennek az lesz a következménye, hogy nem fognak a pasik egyáltalán kezdeményezni mert annyira elmegy a kedvük, és ti fogtok menni hozzájuk, de csak a jó pasikhoz, és ez mind azért van mert a lányok annyira válogatósak, ezt be is tudom neked bizonyítani.
21f
Engem több száz lány visszautasított már, eddig EGY SEM, (egy sem!!!) adott esélyt, a járásra, hogy megpróbáljuk, társkeresőn meg több ezer lánynak írtam normális hangnemben de csak kb 10 írt vissza, abból sem lett semmi, ennyit a nagy válogatósságotokról.Ezt igazán csak akkor értenéd meg és látnád át ha te is pasi lennél és mennél csajozni, de egy este alatt 50 lány küldene el, anélkül, hogy jobban megismernének, mert nem illesz bele a 100 pontos ideáljukba, dehát megtehetik amíg a pasik próbálkoznak náluk, addig van miből válogatni, csak akkor lesz hoppá ha már senki sem mer, akkor majd sírhatnak.
21f
Könnyen be tudom bizonyítani, regisztrálj bármelyik társkeresőre egy férfi nevében, írd be, hogy férfi vagy, 21 éves, és netről szerezz egy átlagos külsejű, ámde ápolt pasiról képet, töltsd ki a bemutatkozásodat és a következő tapasztalatok fognak érni: neked nem ír egy lány sem, akiknek te írsz jó ha 5%-uk visszaír, hiába írsz normális hangvételben.
Élőben is bebizonyítom, találkozzunk és leszólítok bárhol 100 lányt te pedig a távolból nézed a történéseket.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!