Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?
Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?
Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.
Szia! Sajnos én is észrevettem,hogy mostanában a srácok valahogy félénkebbek...Például most tetszik egy fiú ,és úgy vettem észre,hogy én is tetszem neki de mégsem kezdeményez. És nem igazán értem,hogy miért.:D Ennyire azért nem vagyok ijesztő..Valszeg úgyis az lesz egyébként ,hogy én fogom elhívni randizni..:DCsak azért mégis úgy illene ,hogy ő kérdezi meg,nem? Vagy nem ciki ha én kérdezek rá?:DVégülis manapság már semmi sem gázos.
15/L
Azért mert bunkó parasztok vagytok.
Szemeztek a fiúval. Aztán nagy nehezen összeszedi a bátorságát, odamegy. Egy darabig oké is mert csak - csak akad téma ha akarsz vele beszélgetni de később úgy is elhajtod (ha nem később, rögtön).
És ti ezt élvezitek mert van miből válogatnotok. Undurító a női nem szerintem. Ezen kívül a fiúknak adok igazat, hogy nem és kész, nem kell a koppanás nekünk. Én se megyek oda már 1 lányhoz se, megvárom hogy ő szóljon előbb, meg aztán ugye a kocsi, pénz lakás. Talán ti jobban álltok anyagilag? :D. Tartassátok el magatokat a családdal. MI fiúk szeretetre is vágyunk nem csak egye-petyére és ezt nem mindig tudjátok megadni. Szóval csináljátok amig lehet, mert egyszer tényleg az lesz hogy nem akar senki titeket és akkor majd lehet nézni :)
üdv: koki2000
Látod, erről beszélek
"de ha tökös a fellépésed és meg tudod ragadni a figyelmem és a külsőd átlagos (nem sportos, izmos fizikum, átlag öltözet, fodrász által egyszerűen vágott haj, mint sok srác)akkor a dumáddal, amíg te vagy a középpontban le kell tudnod venni a lábamról és a többi már csak úgy jön"
A hold az égről nem kéne? Ilyen elvárásokkal már meg se próbálkozik az ember.Kell neked tökösség, amit már több tucat csaj megsemmisitett az elutasitásokkal...duma, hát tudod az Isten nem mindenkinek osztogatja a dumálóképességet.Na tessék, ne is csodálkozz, hogy be se próbálkoznak a srácok.
Na most én is hozzászólok még.
Kérdező te hány éves vagy? Ha elmúltál 18, akkor megbeszélhetnénk egy helyszínt, elmondod hogyan nézel ki és oda megyek hozzád:D Aztán kíváncsi leszek, hogy elküldesz e a tarka f.-ba vagy sem. És akkor kiderül, hogy mi az igazság...
22F
Tény, hogy a legtöbb lány hülyepics@ként viselkedik, ha odamész hozzá. Főleg a fiatalabb korosztály, főleg 18tól lefele még teljesen éretlen, ha szemezel vele vagy leszólitod, akkor jön az összesúgés a barátnőkkel, meg a röhécselés. Még gyerekek, sokat nem is várhatsz tőlük. Ettől idősebbek meg egyszerűen csak simán flegmák, lenézőek, elvannak szállva maguktól, mintha nem is emberek lennének, hanem valami megközelithetetlen istennők.
Persze vannak kivételek. Sőt nagyon is sok, csak egy-két csajhoz mennek oda a srácok és persze pont ezeket fogják ki. Persze legtöbbször az ilyen mindenki kurv@'jánál próbálkoznak, szóval nem csoda, ha rosz tapasztalatok vannak.
Nem mondom, hogy nagy csajozós lennék, de volt már pár kapcsolatom, úgy komoly, mint egy éjszakás. Ha jól emlékszem egyszer volt olyan, hogy egy csaj visszautasitott, igaz meg sem próbáltam bevágódni nála, sőt még idősebb is volt nálam, de ennek ellenére nem volt paraszt, csak annyit mondott, hogy: "most nem". Lehet a többivel szerencsém volt, nem tudom, de az biztos, hogy egyiknél sem görcsöltem, hanem magamat adtam, kedves voltam vicces, spontán, mégis lett eredmény pedig nem vagyok egy hű de jóképű gyerek. Ha görcsöl valaki azon meglátszik és ez ki is ha az eredményekre.
A csajozás is olyan dolog, amit meg kell tanulni. Sokszor pofára kell esni, hogy megtanuld, mit, mikor, hogyan és ha nem is próbálkozol, akkor eleve veszett ügy. Aki próbálkozik veszithet, aki meg sem próbálja az már veszitett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!