Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a fiúk kevesebbet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?

Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.

2011. aug. 26. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
Ez a srác szimplán bunkó volt és a csajok nagy része elküldte volna a halál f@szára...
2011. aug. 26. 23:28
 32/67 anonim ***** válasza:

"ha pedig a sokadik vagy a sorban akkor megesik hogy rögtön az oltást kapod."

Legalább őszinte vagy És emellett meglehetősen önelégült is.

2011. aug. 26. 23:31
 33/67 anonim ***** válasza:
Na mi van veletek? Mindenki alszik már?
2011. aug. 26. 23:50
 34/67 anonim ***** válasza:
Én még nem, dehát mit mondjak? A kérdező is azok sorát gyarapítja, akik felsőőrendűnek hiszik maukat, csak mert punci van a lábuk között.
2011. aug. 27. 00:02
 35/67 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam önelégültnek és nagyra sem vagyok magammal. Szerintem a fiúnak kell megtenni a kezdő lépést, ha erre nem képes, akkor nincs benne kellő férfiasság és ha nyámnyila, tutyi-mutyi a fellépése és nincs sem külsőre sem belsőre (kisugárzás, testbeszéd, határozottság, jó duma) ami megragadna, akkor kellene vele kezdenem.

Itt van például egy társatok este, aki a mi oldalunkról tapasztalja a dolgot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. aug. 27. 00:15
 36/67 A kérdező kommentje:

miért lemaradt

akkor miért kellene vele kezdenem

2011. aug. 27. 00:17
 37/67 anonim ***** válasza:
Igen? Honnan tudod? Attól, hogy nem megyek vagy nem merek odamenni az utcán egy csajhoz, még lehetek határozott, még lehet jó kisugárzásom és a belsőm és lehet teljesen jó. Vagy te nem így gondolod? 22F
2011. aug. 27. 00:20
 38/67 A kérdező kommentje:

Látod, most magabiztos vagy, miért nem tudtok akkor is ilyenek lenni, mikor kezdeményezni akartok?

És igen egyetértek veled, mindenki értékes ember, de ez csak hosszú távon derül ki és ahhoz, hogy ez kiderüljön jól kel l csinálni az elejétől.

2011. aug. 27. 00:30
 39/67 anonim ***** válasza:

Ne keseredjetek el srácok. Van egy csomó lány, aki pont az ilyen zárkózottabb srácokat szereti. A kezdeményezést meg ketten dobják össze. Az egyik odanéz, a másik viszonozza. Nem hiszem, hogy elküld egy olyan lány, aki a másik sarokból már kíváncsian mosolyog. Nem kell lerohanni a lányokat, nem az a kezdeményezés... Lehet szépen beszélgetni is először. :)

Ma azon röhögtem egy jót, hogy szembe jött egy srác, és mélyen a szemembe nézett. Gondolom ő is az erejét próbálgatta. Hát én is, mert nem vettem le a szemem az övéről, így ő jött zavarba. :DDD

De szerintem nem lehet utcán így ismerkedni. Más az, ha valami miatt szóba elegyednek, mennyi az idő, mikor jön már a busz, meg ilyenek. De akkor sem rögtön járásra kell koncentrálni...

Távolsági busszal jártam haza a főiskoláról. Igyekeztem fiú mellé ülni. Volt akivel hazáig beszélgettünk. Volt akivel számot is cseréltünk. Nem lett semmi belőle. :)

Két ember összejön, ha eléggé akarja mindkét fél. Ha valóban kölcsönös a szimpátia meg minden. De erőltetni ezt nem lehet. A lánynak lerí, ha a fiú görcsösen barátnőt keres. Persze hogy elküldi.

De egy valóban rendes srác, aki úgy érzi, hogy semmi baj vele, az vígan talál előbb-utóbb egy olyan lányt, aki megbecsüli őt. Lehet rossz lányok közt keresgéltek... :)

23L

2011. aug. 27. 00:41
 40/67 anonim ***** válasza:

De egy valóban rendes srác, aki úgy érzi, hogy semmi baj vele, az vígan talál előbb-utóbb egy olyan lányt, aki megbecsüli őt. Lehet rossz lányok közt keresgéltek... :)

23L

Ezt az utolsó mondatot már annyiszor hallottam, hogy meg sem tudom számolni. Honnan kellene tudni, hogy ki a jó és ki a rossz lány?

Én most vagyok 31 és nem tudom , hogy egyáltalán lesz-e valaha valami. Prostikhoz járok, hogy legalább a szex meglegyen, de ennyi. A kezdeményezéseim pedig tinédzserkorom óta nem vezettek semmi eredményre.

2011. aug. 27. 01:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!