Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fiúk kevesebbet kezdeményeznek?
Ti hogy vettétek észre, a srácok tényleg tutyi-mutyibak lettek és félnek oda menni és kezdeményezni, szóba elegyedni? Mit gondoltok mért lehet ez?
Én látom hogy vannak jó srácok, de még sem jönnek oda, meg vannak az apró jelek, szemezés ilyesmik, de itt abbamarad a dolog.
Nem lettünk gyávábbak, de amióta a nagy emancipáció tombol, mely alatt azt értem, hogy a ribancok pofátlanul lealázzák az embert, kétszer is meggondoljuk, hogy mit tegyünk. Mindenki azzal jön, hogy a férfiaknak el kell viselniük minden szart, mintha nem lennének érzéseink. A csajok persze rinyálnak, hogy nem kellenek senkinek, de még soha az életben nem kezdeményeztek senkinél a szó hagyományos értelmében.
Ha pedig nem vagy magas, izmos, jóképű, gazdag, sikeres, stb. akkor kb. magasról le vagy szarva. És nem, nem csak a pláza ribancokról van szó, hanem az átlagos és a csúnya csajokkal is.
Ha majd megérdemlitek, odamegyünk, de a k.rva nagy egyenjogúságban ti is nyugodtan megemelhetnétek a s.ggeteket.
„és egy csomó fiú érdeklődést mutat irántad és a legtöbb bepróbálkozik, de nem mutat semmi pluszt amiért őt kéne választanom”
Mégis milyen plusz kéne? Pont ez az, ha elküldenek a p.csába, akkor mégis mivel nyűgözzelek le.
„amíg te vagy a középpontban le kell tudnod venni a lábamról és a többi már csak úgy jön.”
Megint csak az előző kérdés. Mi vagyok én bohóc, hogy szórakoztassalak.
A hozzászólás többi része, pedig csak a szokásos közhelygyűjtemény.
Látod, épp ez a baj, hogy le kell nyűgözni téged, mert úgy van beállítva, hogy a lány a főnyeremény, a fiút is le kell nyűgözni, vagyis le kéne nektek, ez az egyoldalúság a baj, ha a lányok is odamennének ahhoz aki tetszik nekik akkor nem alakulna ki ez, hogy sokan mennek a lányokra, sz*r így ez az egész, én már feladtam hogy valaha is lesz barátnőm, epdig rendben van az életem, a külsőm is, midnenkire másznak több százan, én meg nem tudok semmi plust mutatni 5 perc alatt, nehezen mutatom meg magam másoknak, ez a baj, hogy a lánynak meg nem kell tennie semmit, nem kell mutatnia semmit, mert ő az érték a mai társadalomban, ez a szomorú, hogy te többet érsz mint én, csak mert nőnek születtél.
21f
Ez az a plusz, amit azért nyújtasz, hogy kompenzáld a külsőd. És már a leges legelejétől kell nyújtanod ezta a pluszt.
Discoban pl
F: szia
L: szia
F jössz táncolni?
L: Nem.
F Biztos, csak egy kicsit
L: Köszönöm de nem
És ha ebből sem ért akkor igen, felmegy a pumpa jogosan vagy sem és ilyenkor jönnek az oltások, ha pedig a sokadik vagy a sorban akkor megesik hogy rögtön az oltást kapod.
Eddig egyszer jött így srác oda.
F: Gyere csak egy perc.
L: ??? (a srác már vitt is magával)
F: Észrevettem, hogy ott állsz és kerestél vkit.
L: Hát rosszul láttad éppen a barátaimmal beszélgettem és te csak úgy elhoztál.
F: Ne légy már ilyen illetlen, nem mondták hogy társaságban legyél jól nevelt.
L: De megtanították rá.
F: Akkor arra is, hogy figyelj másokra.
Most hogy csak ketten vagyunk nyugodtan mehetünk akár... és újra kézen fogott és elvitt a tánctérre, nem sok esélyt hagyott a tiltakozásra. Ebben ott volt az irányítás, dominancia, macsósság és a srác nagyon jól táncolt és jól alakult az este többi része is.
Ha eltértek kicsit az átlagostól, akkor máris más esélyekkel indultok fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!