Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt életed legcikisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt életed legcikisebb randiján?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 18:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
92%

előző előttinek: na légyszi pár beszédtémát ossz meg, annyira élveztem a sztorit:) aranyos:)

nem randizunk???xD

2010. jan. 9. 00:44
 32/39 anonim ***** válasza:
89%

tegnapelőtt 02:45! :)))

Jaj, köszi, könnyeztem a nevetéstől!! :))

Nem tudom, valóságos dolgokat osztottál-e meg velünk, de nem is fontos. Ilyen embereknek érdemes könyvet írni!

Mégegyszer KÖSZI!!!

2010. jan. 9. 10:52
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
köszi szépen, bóknak veszem a könyvírós részt :) már próbálkoztam vele egyszer de akkor nem volt se időm se elég ihletem amúgy tényleg totálisan valós dolgokat osztottam meg veletek, ez mind tényleg megtörtént, csak hát a drámai hatáskeltés érdekében a költői túlzásokat megengedtem magamnak :D:D de ha bejött örülök. Amúgy foglalt vagyok másfél éve ;) de köszi.
2010. jan. 24. 19:37
 34/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem éppen randinak volt nevezhető ez a különös éjszaka egy különös lánnyal. Kóter évek. Állítólag már hónapok óta ott volt és én az nap este láttam meg a hallban, süppedve egy fotelben. Teljesen átlagos volt egy kis aranyos töltött galambocska. De annyira elkezdett érdeklődni, hogy társalkodás átment flörtbe, meg ilyen "kénemáregyetdugni" eszmecserébe. Aztán egy jó óra mélyinterjú után azt mondta, hogy éhes és mennyünk enni a szobájába. Na mondom, jól kezdődik csak nem valami roston sült csülköt fogunk zabbantani. AZtán bementünk a lehető legjobb anyagot kezdte el fogyasztani, mogyoróvaj ami olyan rettegés foka mogyoróvaj aztán amíg lafatyolta, megkínált egy hasonló szavatosságú jó meleg bádogsörrel. A mogyivaj pont jól állt a szexepilnek már neccesen mondható gazdag fogínyéhez. Na mind1 jól lakott az a lényeg. Halmozzuk az élvezeteket. Beugrott a fürdő szobába és fél másodperc alatt pizsomába volt. Na mondom megtörténtek a gazdaságos higéniai műveletek. AZtán elfeküdt az ágyra, hogy maszírozzam meg. Oké. Elkezdtem gyurkálni hátát popsiját aztán gondoltam lekapcsolom a lámpást, hogy adjunk már az érzésnek. El kezdtem fejtegetni róla a csomagolást először fölülről aztán a naci de minek.. Amikor a pizsinacit húztam le róla, valami gőz hírtelenjében megcsapta az orromat olyan pállott pitsa szag lehetett. Na el is döntöttem, hogy hamarabb nyalok bele a wc kagylóba mint abba a veszedelembe. Aztán mégis (igénytelen férfiak) témázgattunk(nyali nem!) és egyszer amikor én is neki akarok vetkezni (nagyon meleg volt) azt mondja: Csak akkor mehetünk tovább ha komolyan gondolod a kapcsolatunkat. :D Na elfeküdtem alvégen aludtam reggelig.
2010. márc. 19. 10:55
 35/39 anonim ***** válasza:
37%
huh
2010. máj. 4. 22:32
 36/39 anonim ***** válasza:
86%
Úh, kedvem lenne még közzé tenni a kis gyöngyszemeimet... :D De nem is tudom, érdekelnek ezek még vkit? :D
2010. máj. 5. 10:52
 37/39 anonim ***** válasza:
86%

naná

egy hűséges olvasó XD

2010. máj. 5. 20:14
 38/39 anonim ***** válasza:
84%

Hát, volt olyan is, h a fiúval egy palacsintázóban találkoztunk, vagyis oda mentünk kajálni. Aztán odajött egy koldus, és ő elővette a pénztárcáját, nagyon ügyelve arra, h én is lássam, megvillantotta benne a nagyobb címletű bankókat, aztán ezt kérdezte:

"Mennyi kell, jó ember?"

Naaaaaaagyon nagyvonalú volt.

Az ember vmi ilyet mondott: "csak hogy ehessek, párszáz forintot" - Adott neki ha jól emlékszem egy ezrest, ő meg ment a pulthoz. (Oké, egy jópont a koldusnak.)

Aztán még nagy kedvesen elejtette nekem - miután az ember távozott - h ő szokott adni a hajléktalanoknak, meg nagyon nagy a szociális érzékenysége. Gondolom, ezzel is jó benyomást akart kelteni bennem.

De nem volt szimpi, szóval kár volt a gőzért.

Szóval mit csináltam?

Fogtam magam, és mikor fizetni kellett, szépen kifizettem a magamét. Aztán megköszöntem a rám szánt időt, elköszöntem, és elegánsan elindultam haza. :D

2010. máj. 5. 21:06
 39/39 A kérdező kommentje:
Ó, ha még mindig vannak cikis sztorik, bátran írhattok! :D
2010. máj. 5. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!